Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

El cap de setmana a SQV

Surt a caminar, passeja per la natura, escolta i canta contes o passa't per la Fira de Brocanters. Sant Quirze t'ofereix moltes propostes per aquests dies!


El cap de setmana a SQV
El cap de setmana a Sant Quirze es presenta ple d’alternatives per a tothom. Destaquen, la Caminada per Dia Mundial de l’Activitat Física o la Fira de Brocanters. Us expliquem els detalls.

 

Hora del Conte : Contes cantats i encantats"
Avui podeu començar el cap de setmana a la Biblioteca de Sant Quirze. L’Hora del conte “Contes cantats i encantats”, a càrrec de Miqui Giménez ofereix a nens i nenes a partir de 4 anys una proposta centrada en els contes populars per, tal i com diu en Miqui, “cantar i riure i aprendre a viure!”.
Per a més informació, us podeu adreçar a la Biblioteca Municipal: 937219547, facebook o correu electrònic: ab.st.quirzev@diba.cat
 
Exposició: Clínica San Juan de la Laguna a Guatemala
Avui també obre les portes l’exposició “Clínica San Juan de la Laguna a Guatemala”. Una mostra que trobareu al Centre d’Informació i Recursos per a Dones i que presenta la Fundació Quetzal. Es tracta d’un recull de fotografies d’aquest poble guatemaltenc, a través de les quals s’explica la construcció d’una clínica per als seus habitants. L’exposició es pot visitar des d’avui al CIRD (Av. Vallès, 96.99).
 
Fira de Brocanters
Aquest dissabte Sant Quirze acull una nova edició de la Fira de Brocanters. Recordeu que cada tercer dissabte de mes podreu trobar des de llibres antics, fòssils, còmics o joguines fins a articles per a la llar o mobles industrials. Una oportunitat per adquirir productes amb més 50 i 100 anys d'antiguitat. 
La Fira s'ubica al llarg de l'Avinguda dels Països Catalans i la Plaça Catorze d'Abril.
 
Dia Mundial de l’Activitat Física 2016
La Regidoria de Salut de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, conjuntament amb el Club de Marxa Nòrdica de Sant Quirze Nordic Walks, et proposen que vinguis el proper dia 17 d’abril a la plaça Anselm Clavé a les 9.30 h a aprendre els primers passos de la tècnica de la marxa nòrdica de la mà d’instructors professionals.
L’activitat tindrà una durada d’uns 60-70 minuts que es distribuiran entre l’escalfament, l’aprenentatge dels moviments bàsics de la tècnica, una caminada moderada pels entorns del poble i, per finalitzar, els estiraments.
Recorda portar roba esportiva tipus xandall, samarreta i pantaló o malla esportiva, així com calçat esportiu tancat, petita motxilla o ronyonera amb bidones amb aigua. Si fa sol, porta gorra i ulleres.
Per inscriure’t només has d’enviar un correu a l’adreça: serveisalut@santquirzevalles.cat
 
Matinal de Caminantes de Les Fonts
El proper diumenge els Caminantes de Les Fonts tornen a fer una proposta interessant per gaudir de l’aire lliure i la natura. Es tracta d’una passejada a Can Fatjó i el Turó de l’Espinagosa. El punt de trobada és l’església de Les Fonts a les 8.30 hores. Des d’allà s’anirà en cotxe fins al punt de sortida a peu, el poble de Vallvidrera. Recordeu que cal portar roba i calçats còmodes. L’activitat l’organitza l’Associació de Propietaris i Veïns de Les Fonts. Trobareu més informació al següent telèfon: 680.56.90.08.
 
12 hores de minihandbol
Diumenge podeu assistir també a la 22a edició del Torneig de minihandbol que organitza l’Handbol Sant Quirze al pavelló municipal i les escoles Taula Rodona i Purificació Salas. Jugadors i jugadores provinents tant del club com de les escoles disputaran aquesta competició de 9 a 21 hores.
 
 
L’Oficina d’Atenció Ciutadana obre aquest dissabte
Recordeu que si heu de realitzar alguna gestió, aquest dissabte roman oberta l’Oficina d’Atenció Ciutadana de 9 a 14 hores. Aquest és un dels dissabtes en què es presta el servei. Els següents seran: 21 de maig, 18 de juny, 17 de setembre, 15 d'octubre, 19 de novembre, i 17 de desembre
 
Trobareu més detalls sobre les propostes del cap de setmana en aquest enllaç.