Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

El comerç del poble es bolca amb la Diada de Sant Jordi

La plaça d’Anselm Clavé i el Parc de les Morisques esdevindran escenaris de la festa


El comerç del poble es bolca amb la Diada de Sant Jordi

La Diada de Sant Jordi es presenta plena d’activitats entre els comerciants, en el marc de la iniciativa Botigues al Carrer, organitzada per l’Ajuntament.

L’Associació Sant Quirze Comerç organitza un ampli programa a la plaça d’Anselm Clavé, des de les 10h fins les 14 hores. Entre els esdeveniments, el lliurament de premis de la primera edició de punts de llibre. Recordem que els equips directius de les escoles d’educació primària han participat en aquesta iniciativa que ha resultat especialment exitosa. Els guanyadors obtindran el seu reconeixement en el marc de la Diada, a partir de les 12.30 hores. Els dibuixos participants estaran exposats a la Patronal.
L’escenari de la plaça serà l’eix central d’activitats com una màster class de zumba a les 10 h, a càrrec del Gym Motiva’t. A les 11 h Kumon organitza una sessió de “Conte interactiu”. Seguidament, a les 12 h la companyia “Més o Menys Teatre” presenta l’adaptació lliure “Fantasia de la Llegenda de Sant Jordi”.
L’escenari principal estarà envoltat de comerços que presenten propostes diverses, com exposicions, tallers, venda de roses, etc.
L’Agrupació de Botiguers i Comerciants, amb la col•laboració de 66 establiments, també prepara una àmplia oferta d’activitats per a la Diada. Els establiments lliuraran un ejemplar del llibre “Sant Quirze en moviment” als seus clients, fins esgotar existències. A més, durant tot el dia hi haurà ofertes i promocions a les porxades de l’avinguda de Pau Casals, tot col•laborant a la iniciativa Botiga al carrer. 
Els més petits podran gaudir d’inflables a la plaça d’Anselm Clavé. L’Agrupació se suma així a la iniciativa “Dissabtes tarda també obert”, que preten oferir activitats i promocions les tardes de dissabte de manera que, en aquest horari, el comerç local també esdevingui atractiu.
Finalment, cal remarcar que centres com Satya duran a terme sessions de ioga al Parc de les Morisques, entre altres activitats. També al parc diverses entitats del poble muntaran parades de venda de llibres i roses.