Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La Diada a les escoles i la Biblioteca

Aquesta setmana ja acull algunes activitats relacionades amb Sant Jordi


La Diada a les escoles i la Biblioteca

Els centres educatius, escoles i instituts, han preparat tot un seguit d’activitats per celebrar la Diada de Sant Jordi. Donat que enguany la festa és dissabte, els centres han programat les activitats durant aquesta setmana. El matí de divendres 22 d’abril, l’escenari exterior del Centre Cívic Can Feliu serà una Terra de Dracs. Aquest és el títol de l’espectacle que veuran tots els nens i nenes de P4, P5, 1r i 2n de Sant Quirze, que es traslladaran fins al parc per gaudir plegats d’una divertida matinal.

A més, les entitats locals, els grups d’estudiants dels centres educatius del municipi i les floristeries i llibreries de Sant Quirze, que hagin sol•licitat l’autorització prèvia, disposaran d’una paradeta de roses i llibres a la plaça d’Anselm Clavé, a la plaça de la Vila i l’entorn del Parc de les Morisques.
 
Revetlla de Sant Jordi a la Biblioteca
La Biblioteca Municipal prepara diverses activitats pel divendres 22 d’abril, amb motiu de la Diada. 
D’una banda, el filòleg i editor Oriol Gonzàlez oferirà una xerrada-col•loqui amb el títol “Per què llegim?”. Es tracta d’una sessió que té com a objectiu reflexionar sobre els diferents motius o finalitats de la lectura. En aquesta xerrada es presentarà l’editorial BiraBiro, una empresa de nova creació afincada al municipi. Els assistents amb infants podran apuntar els seus fills als tallers de manualitats que es duran a terme a la mateixa Biblioteca. 
 
Tallers de manualitats infantils
 
- Taller de personatges de Sant Jordi.  A càrrec de Mireia Rossinyol.
Adreçat a :  nens i nens de 3 a 6 anys.
 
- Taller de Scrapbook :  fer uns bonics punts de llibre amb scrapbooking, una tècnica per fer manualitats amb diferents tipus de paper. A càrrec de Laura Canela.
Adreçat a :  nens i nenes a partir de 7 anys.
 
 Per a més informació a la biblioteca municipal 937219547, per e-mail a b.st.quirzev@diba.cat i el facebook de la biblioteca. 
 
Dinar al Casal d'Avis
Com ja és tradicional, el Casal d'Avis organitza el dinar de Sant Jordi. Una jornada per gaudir de la Diada en companyia. Els assistents rebran un llibre i una rosa per part de l'Ajuntament. el músic Pep acompanyarà el final del dinar perquè tothom pugui ballar.