Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

La campanya Sexjove 2010 dóna el seu tret de sortida aquest dilluns 29 de novembre

La iniciativa comptarà amb la celebració de diversos actes adreçats al jovent del municipi i a les seves famílies.


La campanya Sexjove 2010 dóna el seu tret de sortida aquest dilluns 29 de novembre

El proper dilluns comença la campanya “Sexjove 2010”, i que té per objectiu tractar el tema de la sexualitat a l’adolescència. La iniciativa, impulsada per la regidories de Joventut i Salut, comptarà amb la celebració de diversos actes adreçats al jovent del municipi i a les seves famílies.
Una de les activitats previstes és l’exposició “VIH sobre rodes”, que acollirà des d’aquest proper dilluns el vestíbul del Centre Cívic Can Feliu. Es tracta d’una selecció de cartells sobre la prevenció del Sida d’àmbit internacional i nacional del fons documental de l’associació Sidastudi.
Una altra de les accions d’aquesta campanya és la instal•lació de parades informatives on els i les joves del municipi podran  trobar tot tipus d’informació sobre sexualitat, afectivitat i prevenció de riscos associats. Aquestes parades estaran ubicades a  l’Espai Canya Jove, a l’IES, al Centre Cívic Can Feliu, al CAP, a la Biblioteca, al Centre Cívic Torre Julià i a l’Escola Municipal d’Adults “L’Olivera” fins el dia 12 de desembre.
Altres actes previstos que es duran a terme a l’Espai Canya Jove (ronda d’Arraona, 29-31) per la propera setmana són:
-Xerrada “Els canvis. La sexualitat i l’afectivitat en l’adolescència”, conferència per reflexionar amb les famílies d’adolescents sobre les noves emocions, sensacions i desitjos que es viuen en un moment tan important. (dimarts 30 de novembre. 20:15 hores)
-Taller “Si t’emboliques, no t’emboliquis”, en què s’abordarà la sexualitat des dels mètodes anticonceptius i mètodes de barrera. (dimecres 1 de desembre. 18:00 hores).
-Taller – espectacle “Màgia i sexualitat segura”. A través de la màgia i de l’humor, els i les assistents treballaran al voltant del preservatiu, de la importància de les habilitats comunicatives en les relacions, de les necessitats de prendre mesures de prevenció, de la transmissió de les malalties i l’impacte que això té dins la societat. (dijous 2 de desembre. 18:00 hores).
-Cine – fòrum sobre el film “Juno”, en què els i les assistents debatran sobre els embarassos no desitjats. (divendres 3 de desembre. 17:00 hores).