Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Seguretat Ciutadana

L’Ajuntament organitza dues trobades obertes de seguretat

La Policia Local donarà dades del municipi i consells per estar més segurs a casa


L’Ajuntament organitza dues trobades obertes de seguretat

El proper dia 27 d’abril tindrà lloc una trobada oberta de seguretat per exposar alguns consells al respecte i informar sobre les dades del municipi. Serà a les 19.30 hores a Can Feliu. 

El dia 29 d’abril, també a les 19.30 hores, es farà aquesta sessió oberta a tota la ciutadania, el centre cívic Torre Julià a Les Fonts.
 
Les sessions, que impartirà la Policia Local,  serviran per posar sobre la taula les dades més significatives respecte la seguretat al poble, en l’àmbit de trànsit, incidències, delictes, etc. També s’exposaran les col•laboracions entre els diferents cossos de seguretat, com ara Mossos d’Esquadra o Guàrdia Civil, i que permeten gestionar el dia a dia de la Policia Local i resoldre incidències que tenen repercussió més enllà del municipi. En la mateixa línia, es donaran consells per evitar robatoris i fomentar conductes cíviques que milloren la convivència.
Recordem que el passat 5 d’abril va tenir lloc la Junta de Seguretat, presidida per l’alcaldessa Elisabeth Oliveras, i acompanyada pel secretari de la Delegació del Govern de la Generalitat a Barcelona, Sr. Xavier Baiget, i la subdirectora general de Coordinació de Policia de Catalunya, Sra. Begoña Curtó. També van participar a la Junta Local de Seguretat els caps dels diversos cossos policials com ara la Policia Local de Sant Quirze del Vallès, l’Àrea Bàsica Policial de Mossos d’Esquadra de Sabadell, la Comissaria del Cos Nacional de Policia de Sabadell i la comandància de la Guàrdia Civil de Badia del Vallès.
La trobada, que va tenir lloc al celler de Can Barra, va servir per exposar i analitzar les dades policials referents al municipi, en diversos àmbits com el de trànsit, convivència ciutadana o els fets delinqüencials. Els representants dels cossos policials van posar en comú les actuacions que cal reforçar durant l’any en curs.