Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Medi Ambient

L’Ajuntament es reuneix amb Connecta Sant Quirze i BiTer per parlar sobre l’ús de la bicicleta al poble

La trobada va servir per iniciar una comunicació que permeti endegar projectes comuns


L’Ajuntament es reuneix amb Connecta Sant Quirze i BiTer per parlar sobre l’ús de la bicicleta al poble

El passat 21 d’abril l’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, i el regidor de Territori i Medi Ambient, Francesc Fernàndez, es van reunir amb els representants de les entitats Connecta Sant Quirze i BiTer (Associació Bici Terrassa Club) per establir un primer contacte oficial i futures vies de comunicació entre ambdues parts. De fet, la trobada va servir per posar sobre la taula alguns projectes que fomentin l’ús de la bicicleta al poble, tot emmarcant-los en l’estudi de mobilitat que el govern local durà a terme properament.

En aquest sentit, es van abordar aspectes com que Sant Quirze esdevingui un “Poble 30”, és a dir, limitar el màxim de velocitat permesa per al trànsit. També es va parlar sobre la possibilitat d’ampliar la col•laboració que es duu a terme a les escoles en matèria de formació.
L’Ajuntament va explicar el projecte de connexió de la Via Verda, contemplat al pressupost d’enguany, i va acordar explicar-lo a les entitats abans de la seva aprovació definitiva. 
Recordem que Connecta Sant Quirze és una plataforma veïnal que va néixer el 2009 amb l’objectiu de millorar la mobilitat sostenible al poble i els accessos als nuclis propers, donant prioritat a vianants i ciclistes.
BiTer, per la seva part, va explicar la seva activitat a Terrassa, i es va mostrar disposat a cooperar al poble.
Trobareu més informació i activitats sobre Connecta Sant Quirze en aquest enllaç.