Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Últims dies per inscriure’s a la Cursa Memorial David Rovira

El termini acaba aquest dimecres 27 d’abril i encara queden places disponibles


Últims dies per inscriure’s a la Cursa Memorial David Rovira

Aquest diumenge 1 de maig se celebra un dels esdeveniments més participatius del calendari esportiu santquirzenc, la novena edició de la Cursa de 10 km Memorial David Rovira. El proper dimecres 27 d’abril, a les 21 hores, finalitza el termini d’inscripcions per participar a les curses de 10 i 5 km i les infantils. En el moment de redactar aquesta notícia hi havia un total de 626 inscrits i encara queden places disponibles. Les inscripcions es poden fer únicament en línia a l’enllaç: www.corredors.cat/cursasantquirze.

Servei de Canguratge
En aquest mateix enllaç es pot sol·licitar servei de canguratge, ja que enguany l’Esplai La Flama s’ha ofert desinteressadament i s’encarregarà dels nens i les nenes de corredors i voluntaris, en horari de 8.45 a 10.30 hores. L’edat mínima dels infants ha de ser de 4 anys. Per tant, aquells pares i mares que vulguin córrer i tinguin criatures, podran deixar-los a càrrec de l’esplai

Els dorsals es recolliran el mateix dia de la cursa des de les 7:30 i fins 30’ abans de la sortida de cada cursa, al poliesportiu Can Casablaques. L’Ajuntament i Corredors.cat organitzen aquest esdeveniment solidari en homenatge al santquirzenc David Rovira.

Corredors.cat, dimecres 27 d'abril, piula una última crida a la participació!