Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

L’Ajuntament treballa en la licitació de la nova concessió de l’Escola Municipal de Música

Properament es faran públiques les dates de preinscripció i matriculació per al curs 2016-17


L’Ajuntament treballa en la licitació de la nova concessió de l’Escola Municipal de Música

L'Ajuntament està treballant en la versió definitiva del plec de condicions per a la licitació de l’Escola Municipal de Música de Sant Quirze, el qual manté el mateix projecte educatiu musical que el proposat ara fa 4 anys, amb algunes innovacions de millora.
Una de les principals novetats serà l’ampliació de l’horari als matins per oferir classes per a adults. També,  la incorporació d’un nou cicle d'aprenentatge musical de curta durada, concretament de 3 mesos,  amb l’objectiu que joves i infants puguin iniciar-se en l'estudi musical i entrin en contacte amb l’instrument.
Tanmateix, es preveu incorporar un cicle de música per a nadons i diverses activitats familiars, així com la possibilitat de realitzar activitats conjuntes amb les AMPES i altres associacions musicals del poble. En aquest sentit, les AMPES del municipi tindran l'opció de presentar les seves demandes per extraescolars de música per tal que l'empresa gestora de l’escola se'n faci càrrec.
També com a millora, el nou plec de condicions inclourà una tarificació social, de manera que els ajuts que ara mateix dóna l'Ajuntament, es faran efectius al mateix rebut de l’escola.
 
El procés de licitació de l’Escola Municipal de Música finalitzarà, aproximadament, a finals de juny, i durant el mes de juliol es publicaran els horaris per al proper curs. El procés de preinscripció i matriculació, però, es realitzarà al maig, tot i que el pagament de la matrícula no es farà efectiu fins al setembre per facilitar que les famílies que decideixin donar-se de baixa per algun motiu, no els hi suposi cap despesa.