Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Rumba per ajudar a les persones refugiades

Can Barra acull aquest divendres un concert de Dtumbaga Copla per recaptar fons per a la Plataforma d’Ajuda als Refugiats


Rumba per ajudar a les persones refugiades

Dins de la programació d’oci nocturn alternatiu “Nit Jove” del Servei de Joventut de l’Ajuntament, aquesta vegada es col•labora amb la Plataforma d’Ajuda als Refugiats a través de l’organització d’un concert de rumba amb l’actuació de Dtumbaga Copla. És un grup de Sabadell, amb integrants de Sant Quirze, que versionen coples de tota la vida transformant-les a ritme de rumba. L’acte tindrà lloc aquest divendres al Celler de Can Barra a partir de les 22 hores. Les persones que hi vulguin assistir hauran de fer un donatiu de 3 euros.

Durant el concert, també es podran adquirir les polseres solidàries que s’han elaborat per ajudar la població refugiada que porten el lema “SQV ajudem els refugiats” a un preu de 2€. La recaptació s’incorporarà al número de compte corrent de la campanya per enviar a les entitats que treballen sobre el terreny amb els refugiats en ruta: ACNUR, Creu Roja, Metges sense Fronteres i Proactiva Open Arms.

Per a la gent que no hi pugui assistir, existeix l'opció "Fila 0" per a col•laborar. Poden ingressar el seu donatiu al compte ES70 0081 0073 1100 0102 5510 amb el concepte "Concert refugiats abril 2016".