Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

5a edició del Concurs de Cartells de la Festa Cubana

La 21a edició de la festa solidària tindrà lloc el proper dissabte 2 de juliol als exteriors de Can Feliu


5a edició del Concurs de Cartells de la Festa Cubana

La Festa Cubana, un dels esdeveniments solidaris amb més tradició dins del calendari d'actes relacionats amb la cooperació santquirzenca, convoca enguany la cinquena edició del concurs de cartells. En la seva 21a edició, aquesta celebració promoguda per la oenagé local Ateneu del Món, proposa, un any més, a tots els i les joves de Sant Quirze o a tothom que tingui una vinculació amb el municipi a participar amb la seva creativitat per anunciar-la. Podran participar-hi tots els i les joves entre 14 i 25 anys.

La festa tindrà lloc la nit del proper dissabte 2 de juliol de 2016. El text que hauran d'incloure tots els treballs és: 21a Festa Cubana; Masia Can Feliu-Exteriors 02/07/2016, 21 h. Els treballs es podran presentar en paper, en format DIN A4, DIN A5 i DIN A3. Al dors de l'obra es consignarà un títol i en sobre tancat el nom de l'obra, de l'autor/a i les seves dades de contacte (adreça, telèfon i correu electrònic). Els treballs es podran lliurar a l'Espai Canya Jove, a la Masia Can Feliu, fins al proper 20 de maig i el veredicte es farà públic tant al web de l'Ateneu del Món i al web municipal www.santquirzevalles.cat.

Es farà un premi en efectiu de 100 euros i dos tiquets pel sopar del la Festa Cubana. Si la persona guanyadora és menor d'edat, caldrà que vagi acompanyada de la persona que ha autoritzat la seva participació al concurs. El lliurament del premi es farà efectiu el mateix dia de la Festa Cubana. El concurs està organitzat per l’Ateneu del Món, amb la col•laboració del Servei de Joventut de l’Ajuntament. Per a més informació, entreu a www.ateneudelmon.org.

Consulteu les Bases del Concurs de Cartells de la Festa Cubana.