Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Els infants de les escoles del municipi participen a la primera edició del “Dansem Sant Quirze”

La iniciativa coincideix avui, 29 d'abril, amb el Dia internacional de la Dansa


Els infants de les escoles del municipi participen a la primera edició del “Dansem Sant Quirze”

L’alumnat de segon de primària de les escoles del municipi s’ha donat cita aquest matí, al parc de les Morisques, per participar a la primera edició del “Dansem Sant Quirze”, una iniciativa que s’organitza  avui, 29 d’abril, amb motiu del Dia internacional de la Dansa.
Els nens i les nenes, ubicats per escoles i  identificats amb un color de samarreta, han ballat danses tradicionals del món. Així, l’alumnat de l’escola Lola Anglada ha ballat la dansa popular catalana “El Patatuf”, l’Onze de Setembre ha realitzat la dansa de bastons “El Virolet”, l’escola Pilarín Bayès ha ballat la dansa danesa “Bondepigen”, l’alumnat del Purificació Salas ha dansat al ritme del “Ball de Cascavells”, els nens i les nenes de l’escola Taula Rodona han ballat una polca suïssa i El Turonet ha posat en escena la dansa francesa “La Badoise”. Per finalitzar, tots els infants han format una gran rotllana i han ballat tots junts el ball del Rogle.
El “Dansem Sant Quirze” neix amb la voluntat de celebrar el Dia internacional de la Dansa i, sobretot, enfortir llaços entre els centres escolars de Sant Quirze, així com crear un sentiment de poble entre els infants a través de la cultura popular.