Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

El cap de setmana a SQV

La cursa David Rovira de diumenge aplega un elevat nombre de participants i esdevé un referent esportiu del poble


El cap de setmana a SQV

El cap de setmana arriba a Sant Quirze amb una variada oferta d’activitats. Diumenge, la Cursa David Rovira centra tota l’atenció, arribant a la seva novena edició. Des d’avui, però, podeu gaudir de propostes per a tots els gustos. Us hi animeu?

 
Hora del Conte : "Akiara visita la terra de les flors igualment diferents"
 
La Biblioteca Municipal us anima a participar d’aquesta nova sessió de l’hora del conte. Lawrence Witty Pou us acosta al món de l’Akiara per ensenyar-nos sobre els conflictes a la terra i la riquesa de la diversitat. 
 
Per a més informació a la biblioteca municipal 937219547, facebook o per e-mail ab.st.quirzev@diba.cat
 
Trobada sobre seguretat ciutadana a Les Fonts
 
Avui divendres tindrà lloc una trobada oberta de seguretat per exposar alguns consells al respecte i informar sobre les dades del municipi. Serà a les 19.30 hores al centre cívic Torre Julià de Les Fonts. 
La sessió, que impartirà la Policia Local,  servirà per posar sobre la taula les dades més significatives respecte la seguretat al poble, en l’àmbit de trànsit, incidències, delictes, etc. També s’exposaran les col•laboracions entre els diferents cossos de seguretat, com ara Mossos d’Esquadra o Guàrdia Civil, i que permeten gestionar el dia a dia de la Policia Local i resoldre incidències que tenen repercussió més enllà del municipi. En la mateixa línia, es donaran consells per evitar robatoris i fomentar conductes cíviques que milloren la convivència.
 
 
Torneig de Màgic The Gathering
 
De nou la Caverna del Joc proposa com a activitat un dels clàssics amb més èxit i seguiment: El torneig de modern acord amb les noves col•leccions que van sortint. Serà avui de 17 a 21 hores al Canya Jove.
Recordem que Magic The Gathering és un  joc d’estratègia de cartes. Fes-te la teva baralla en format Modern i vine al torneig. Si quedes dels 4 primers (allargant-ho als 8 primers si hi ha prou gent) t’endús sobres de la col•lecció “Sombras sobre Innistrad”.
 
Més informació i inscripcions a:
Servei de Joventut Canya Jove
Tel: 937 216 800 ext. 5600
canyajove@santquirzevalles.cat 
www.facebook.com/canyajove.santquirze
i a la Caverna del Joc:
https://lacavernadeljoc.wordpress.com
www.facebook.com/magicsantquirzedelvalles
 
Concert de Rumba en solidaritat amb els refugiats: Dtumbaga Copla
Can Barra acull aquest divendres un concert de Dtumbaga Copla per recaptar fons per a la Plataforma d’Ajuda als Refugiats.
 
Dins de la programació d’oci nocturn alternatiu “Nit Jove” del Servei de Joventut de l’Ajuntament, aquesta vegada es col•labora amb la Plataforma d’Ajuda als Refugiats a través de l’organització d’un concert de rumba amb l’actuació de Dtumbaga Copla. És un grup de Sabadell, amb integrants de Sant Quirze, que versionen coples de tota la vida transformant-les a ritme de rumba. L’acte tindrà lloc aquest divendres al Celler de Can Barra a partir de les 22 hores. Les persones que hi vulguin assistir hauran de fer un donatiu de 3 euros. 
 
Durant el concert, també es podran adquirir les polseres solidàries que s’han elaborat per ajudar la població refugiada que porten el lema “SQV ajudem els refugiats” a un preu de 2€. La recaptació s’incorporarà al número de compte corrent de la campanya per enviar a les entitats que treballen sobre el terreny amb els refugiats en ruta: ACNUR, Creu Roja, Metges sense Fronteres i Proactiva Open Arms.
 
Per a la gent que no hi pugui assistir, existeix l'opció "Fila 0" per a col•laborar. Poden ingressar el seu donatiu al compte ES70 0081 0073 1100 0102 5510 amb el concepte "Concert refugiats abril 2016".
 
Curs d'iniciació a la Marxa Nòrdica
 
Dissabte podeu gaudir de la natura i l’entorn participant en una nova sessió del Curs d’iniciació a la Marxa Nòrdica. Serà de 9 a 13 hores i el punt de trobada és el Parc de la Betzuca. 
 
La marxa nòrdica és una activitat física moderada, que incorpora a la manera natural de caminar l’ús actiu d’un parell de bastons. Per treure’n el màxim de rendiment, obtindre’n beneficis i realitzar la tècnica amb total seguretat cal treballar la postura i aprendre a utilitzar els bastons amb unes breus sessions teòric-pràctiques.
 
Per més informació visitar el blog: www.nordicwalks.cat
 
Cal inscripció prèvia, contactar per email a: info@nordicwalks.cat o bé al telèfon 608588572
 
Teatre: Condícia
 
La Patronal acull dissabte i diumenge la representació de “Condícia”. Es tracta de la darrera proposta del grup “Onze al teatre”, on s’explica que pertànyer a una gran família té els seus secrets... condícia o brutícia i desordre després d’avui...?
El donatiu és de 5 euros i es poden comprar les entrades anticipades a la Llibreria DIN-A4. Dissabte la sessió serà a les 21.30 hores i diumenge a les 18.30 h. L’Ajuntament i Acció Solidària del Vallès organitzen aquesta proposta cultural.
 
Caramelles 2016
 
La Societat Coral Il•lustració Artística organitza un any més una cantada de caramelles pels carrers del poble el proper dissabte 30 d’abril. Començaran l’actuació a les 10 hores a la cruïlla de la plaça d’Anselm Clavé amb c/ del Mig,  punt en què faran un homenatge a Julio Francisco, qui havia estat membre de la Coral durant molts anys i que ara es troba retirat. 
 
Itinerari:
-    A les 10.30 cantaran a la cruïlla del c/ Bonavista amb el c/ Dr. Fleming. 
-    A les 11 estaran a la cruïlla de la rda. Arraona amb c/ Pla de l’Urgell.
-    A les 11.45 actuaran al c/ Pi i Margall entre el c/ Dr. Trueta i l’av. Pau Casals. 
-    A les 12.15 es trobaran al Camí del Mas entre Montserrat Roig i c/ Dolors Monserdà i Vidal. 
-    A les 12.45 cantaran a la cruïlla del Camí del Mas amb rbla. Lluís Companys. 
-    Finalment acabaran a la rambla de Lluís Companys entre Camí del Mas i av. Països Catalans, on donaran per acabada l’actuació de Caramelles.
 
 
Cursa David Rovira
 
Sant Quirze del Vallès es prepara per a una nova edició de la Cursa Memorial David Rovira, que tindrà lloc el proper dia 1 de maig. Enguany se celebra la novena edició, consolidant-se així en el calendari atlètic i també entre els esdeveniments populars que donen identitat al municipi.
L’Ajuntament i Corredors.cat organitzen aquest esdeveniment solidari en homenatge al santquirzenc David Rovira. 
Els dorsals es recolliran el mateix dia de la cursa des de les 7:30 i fins 30’ abans de la sortida de cada cursa, al poliesportiu Can Casablaques.
 
L’Esplai la Flama col•labora en una nova edició de la Cursa David Rovira amb una novetat: servei de canguratge. L’entitat local s’ha ofert desinteressadament i s’encarregarà dels nens i les nenes de corredors i voluntaris, en horari de 8.45 a 10.30 hores. L’edat mínima dels infants ha de ser de 4 anys. Per tant, aquells pares i mares que vulguin córrer i tinguin criatures, podran deixar-los a càrrec de l’esplai.
 
Trobareu més informació detallada sobre tots els actes en aquest enllaç.