Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

Els actes solidaris del cap de setmana recapten ingressos per a diferents projectes

Els diners recollits ajudaran els refugiats i un centre de formació al Senegal


Els actes solidaris del cap de setmana recapten ingressos per a diferents projectes

Un centenar de persones van participar divendres al concert de Rumba en solidaritat amb els refugiats, a càrrec de Dtumbada copla. En total, es van recaptar 523,64€, que s’ingressaran al compte creat per ajudar els refugiats, i que us recordem: ES70 0081 0073 1100 0102 5510. Durant més de dues hores de música el públic es va bolcar amb aquest grup, fet que a més va aconseguir vendre un total de 22 polseres “SQV ajudem els refugiats”.

Un altre dels actes solidaris del cap de setmana que també ha resultat exitós ha estat l’obra de teatre “Codícia”. Les dues sessions celebrades a la Patronal van aconseguir 800€ que es destinaran al projecte del centre de formació “Karogen ASSK”, que Acció Solidària del Vallès ha desenvolupat al Senegal. La companyia Onze al Teatre va representar aquesta obra centrada en la família i les aparences.
Finalment, i amb l’objectiu de fomentar valors com el treball, la col•laboració i la contribució, l’Hora del conte “Akiara i el jardí de flors igualment diferents” va omplir divendres la Biblioteca. L’Akiara va ensenyar la cinquantena d’assistents la riquesa de la diversitat i la importància del respecte i la tolerància.

Des de l'Ajuntament ens afegim a l'agraïment d'Onze al Teatre