Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eleccions

Eleccions a les Corts Generals

Consulta les teves dades censals o gestiona el vot per correu


Eleccions a les Corts Generals

El proper 26 de juny tindran lloc les eleccions al Congrés dels Diputats i al Senat. A partir del proper 9 de maig, tenint en compte que els propers 9 i 16 de maig són festius, es fa públic el servei de consulta de les llistes electorals. Durant l’esmentat període qualsevol persona pot formular reclamació de les seves dades al cens electoral, davant la Delegació provincial de l’Oficina del Cens Electoral o directament a l’Ajuntament.

Els horaris i ubicacions són les següents:
Ajuntament, OAC central (plaça de la Vila, 1)
10, 11, 12 i 13 de maig
De 8.30 a 19 h, excepte divendres, de 8.30 a 14 h.
Torre Julià, OAC Les Fonts (c/ Joseph Mitats, 10)
11 i 13 de maig
Dimecres: de 16:45 a 20 h
Divendres: de 8:45 a 14 h
 
La consulta per mitjans electrònics es pot fer en aquest enllaç.
 
Vot per correu
Els electors censats residents a l’estat podran sol•licitar-ho del 3 de maig fins al 16 de juny i els residents a l'estranger en funció de la seva inscripció al cens.
 
El vot anticipat per correu s’ha de demanar personalment a qualsevol oficina de Correus amb l’exhibició de l’original del document acreditatiu d’identitat i omplint els formularis disponibles a tal efecte. En cas de malaltia o incapacitat es pot sol•licitar per mitjà de persona autoritzada notarialment. En la petició caldrà demanar un certificat d’inscripció al cens electoral que emet la Delegació provincial de l'Oficina del Cens Electoral (OCE). L’OCE ha de remetre a l'elector per correu certificat, entre el 5 i el 19 de juny, la documentació necessària perquè pugui emetre el seu vot i un cop rebuda dels electors hauran d'enviar el seu vot a la taula electoral, per correu certificat, no més tard del 21 de juny.
 
El procediment i terminis per exercir el vot exterior a l'estranger es específic segons el tipus de perfil del cens en el que estigui inscrit l'elector/a: Cens d’Estrangers Residents Absents (CERA) o Espanyols Residents Temporalment Absents (ERTA).
 
Tots aquells electors que sol•licitin el vot per correu o exterior no podran votar presencialment a la mesa electoral el 26-J.
 
Per a més informació: apartat web d’eleccions.