Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

El cap de setmana a SQV

Avui comencen tres dies plens de propostes per a tota la família


El cap de setmana a SQV

El cap de setmana arriba a Sant Quirze amb núvols però també amb múltiples opcions d’activitats. Els esports, les festes infantils i els mercats, centren bona part de l’oferta.

Música a L’Estraperlo

Avui l’espai cultural, tavernari i cooperatiu L’Estraperlo acull avui el concert de “La Otra”. Serà a les 22.30 hores, organitzat per CSA La Impremta i la cooperativa L’Estraperlo.

 
Fase de classificació al Campionat d'Espanya Aleví de Voleibol
 
El gimnàs municipal acull demà de 9 a 14 hores el torneig classificatori del Club Voleivol Sant Quirze. Es tracta d’una competició que els pot permetre assolir el pas al Campionat d’Espanya Aleví de Voleivol. L’entrada és gratuïta. Acosteu-vos a animar-los!
 
Mercat ecològic i de les cooperatives escolars al mercat ecològic
 
Com cada primer dissabte de mes, hi haurà Mercat ecològic a la rambla de Lluís Companys. En aquesta edició amb una novetat: els alumnes de cinquè curs de les escoles Taula Rodona i Lola Anglada finalitzen el seu projecte de Cultura Emprenedora i ho faran amb l'oportunitat de poder exposar i vendre els productes que han elaborat al llarg del curs escolar en unes parades instal•lades al Mercat Ecològic el proper dissabte 7 de maig a la Rambla Lluís Companys de 10h a 13h.
 
Les dues escoles han creat cooperatives simulant empreses en funcionament: creació de l'empresa, elaboració i venda del producte. En aquest cas han elaborat una gamma de productes amb materials reciclables i ecològics.
 
Teatre: Amb les retallades totes sortirem escaldades
 
La Patronal acollirà demà a les 19 hores aquesta proposta amb donatiu voluntari. 
La companyia Teatre Obert ens representarà una comèdia satírica de l’actualitat que estem vivint. L’obra gira entorn a la crisi que ha arribat a Torrelles, un remot poble de la Catalunya central. Davant l'imminent tancament del CAP, un grup de veïnes s'uneixen amb un propòsit comú: tancar-se al centre.....
 
La Fundació Benèfica Quetzal destinarà la recaptació de l’obra a projectes de cooperació internacional.
 
 
Torneig Escolar de Tennis Taula 2016
 
Més esport per al cap de setmana. En aquest cas de la mà de l’escola Lola Anglada que acull el Torneig escolar de Tennis Taula, organitzat pel Club Tennis Taula Sant Quirze. Es tracta d’un campionat escolar per eliminatòries entre els jugadors i jugadores inscrits, amb l’objectiu de fomentar la pràctica d’aquest esport. El torneig començarà a les 16.30 hores.
 
Festa Infantil al Parc del Barri de Los Rosales
 
Els més petits de casa tenen una cita diumenge al barri de Los Rosales. A partir de les 10 hores podreu gaudir d’activitats per a la mainada amb el tema “Pirates”: xocolatada, escola de pirates, pintada de samarretes... L’Associació de Veïns Los Rosales organitza aquesta àmplia proposta per a tota la família. 
A les 14 hores hi haurà botifarrada popular, gratuïta per a nens i nenes. 
 
Afectacions al transport urbà dilluns 9 de maig
 
Us recordem que, donat que dilluns és l’Aplec de la Salut i, per tant, festiu, la línia L12 entre Sabadell i Sant Quirze no prestarà el seu servei durant tota la jornada. 
 
 
Trobareu més informació sobre totes les iniciatives del cap de setmana en aquest enllaç.