Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

El Consorci de la TDT del Vallès Occidental Sud aprova inicialment la seva dissolució

L’entitat s’ha reunit avui en sessió plenària extraordinària a Sant Quirze del Vallès


El Consorci de la TDT del Vallès Occidental Sud aprova inicialment la seva dissolució

El Consorci per a la Gestió de la Televisió Digital Local Pública (TDT) del Vallès Occidental Sud ha aprovat avui l'inici de l’expedient de dissolució de l’entitat així com la seva liquidació.
El Consorci, presidit per l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès i integrat pels ajuntaments de Castellbisbal, Cerdanyola del Vallès, Montcada i Reixac, Ripollet, Rubí, Sant Cugat del Vallès i Santa Perpètua de la Mogoda, s’ha reunit aquest migdia, en sessió plenària extraordinària, a la sala de Plens de Sant Quirze. Els representants dels diferents municipis consorciats han aprovat per unanimitat l’inici de la dissolució de l’entitat, donat que el Consorci no ha desenvolupat cap activitat de producció o radiodifusió de continguts televisius prevista en el moment de la seva creació.
L’acord aprovat avui romandrà en exposició pública d’ençà de la publicació als diaris oficials als efectes de presentació de reclamacions o al•legacions. En aquest sentit, la dissolució del Consorci esdevindrà definitiva als sis mesos, moment en què el procés de liquidació de l’entitat haurà d’estar finalitzat.
El Consorci de la TDT es va formalitzar l’any 2007 amb la voluntat de gestionar el servei públic de comunicació audiovisual d’àmbit local corresponent als municipis consorciats com a titulars del canal de la demarcació Sabadell, que va ser concedit en el Marc del Pla Tècnic Nacional de la Televisió Digital Local.