Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ocupació

L’Ajuntament contractarà 15 nous plans d’ocupació per un període de 7 mesos

L’actuació es farà gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona


L’Ajuntament contractarà 15 nous plans d’ocupació per un període de 7 mesos

L’Ajuntament de Sant Quirze contractarà un total de 15 persones com a plans d’ocupació per un període de 7 mesos al 75% de la jornada. Es tracta d’una actuació possible gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona per un import de 184.360,96€.

El proper dilluns 23 de maig comença el període de presentació de sol•licituds per poder participar en el procés selectiu. 
 
Les sol•licituds, com a novetat enguany, s’hauran de presentar a les dependències del Servei a l’Ocupació situades a l'Edifici Can Tuset (Avda. Vallès 97-99) Planta -1 (per l’entrada soterrani independent), del 23 al 31 de maig de 2016, ambdós inclosos, en horari de 9h a 14h
Els perfils responen a auxiliars administratius, peons de brigada, peons forestals, conserges i un auxiliar de dissenyador gràfic. Recordeu que, a banda d’altres requisits, és obligatori estar inscrit al Servei d’Ocupació de Catalunya com a demanant d’ocupació no ocupat (dono). Podeu conèixer al detall les bases amb els perfils a seleccionar, terminis i requisits obligatoris en aquest enllaç. També hi trobareu el model de sol•licitud.