Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

L’escola Onze de Setembre amplia l’oferta educativa amb una nova línia de P3

La demanda d'escolarització al municipi queda coberta amb aquesta mesura


L’escola Onze de Setembre amplia l’oferta educativa amb una nova línia de P3

El departament d’Ensenyament ha aprovat finalment l’obertura d’una segona línia de P3 a l’escola Onze de Setembre per cobrir tota la demanda de sol•licituds d’escolarització al municipi. Així ho va comunicar oficialment la inspectora territorial del departament, Rosa Maria Santasusana, a la reunió de la Comissió de Garanties d’Admissió per la matriculació del curs 2016-2017,celebrada el passat 13 de maig.

L’oferta inicial del departament d’Ensenyament al nucli de Sant Quirze del Vallès va ser de 175 places de P3, tot i que la demanda realitzada ha estat de 184 places. L’escola Onze de Setembre, concretament, oferia 25 places  tot i que s’han preinscrit 36 alumnes. En aquest sentit, l’Ajuntament i la comunitat educativa va instar a la Generalitat a ampliar l’oferta de places d’aquest centre en una aula més de P3.

La notícia ha estat molt ben rebuda per les direccions dels centres educatius, per les ampes, i pel propi Ajuntament ja que amb aquesta mesura queda coberta tota la demanda d’escolarització a Sant Quirze del Vallès.