Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Rialles Sant Quirze presenta la tercera edició del Festival de Contes i Rondalles

La proposta tindrà lloc el matí del proper diumenge 22 de maig, a la Masia de Can Barra


Rialles Sant Quirze presenta la tercera edició del Festival de Contes i Rondalles

El proper diumenge 22 de maig, la Masia de Can Barra acollirà, de 10.30 a 14 hores, la tercera edició del Festival de Contes i Rondalles organitzat per Rialles Sant Quirze. Una matinal dirigida als infants que comptarà amb la posada en escena de diversos espectacles, així com d’activitats i tallers on podran participar nens i nenes de totes les edats.

Entre les propostes del festival, destaca l’espectacle “La veritable història dels 3 porquets”, a les 11 i a les 12.30 hores, adreçat a infants de 3 a 6 anys, on els petits descobriran una nova versió del conte clàssic. També cal mencionar, per innovadora, l’activitat “Micro-Shakespeare”, un encàrrec del National Theatre of Great Britain on tothom podrà ser actor en un moment donat. Les altres activitats que conformen el programa del festival són “Contes que fan bullir el calder de la iaia Maria”, “Bon Profit! - Contes esbojarrats de verdures” i “Titellarium”, un taller de titelles de dit.

Tanmateix, durant la jornada tindrà lloc la gravació en directe del programa “La Moixiganga”, de Ràdio Sant Quirze, que s’emet els dimecres a les 20.30 hores i es repeteix els dilluns a les 19.30 hores. També es podrà visitar l’exposició dels Llibres Gegants de Sant Quirze confeccionats durant diverses edicions de l’Aplec de Sant Feliuet. El punt i final del festival el posarà la Colla Gegantera de Les Fonts.

Les entrades al Festival de Contes es poden adquirir, anticipadament, al preu de 5€ a la Llibreria Papereria DinA-4 (avda. de Pau Casals, 60) i a Serveis Sant Quirze (c. de Travessera, 5) o el mateix dia del festival, al preu de 6€. L’entrada serà lliure amb el carnet Amic de Rialles.

Trobareu la informació ampliada a www.rialles.cat i a les xarxes socials de Rialles Sant Quirze Facebook  i Twitter. Així piulaven el programa: