Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Diumenge se celebra una jornada per fomentar la pràctica del Voleibol

La iniciativa es durà a terme al Complex Esportiu Municipal i està organitzada per la Federació Catalana de Voleibol


Diumenge se celebra una jornada per fomentar la pràctica del Voleibol

La Federació Catalana de Voleibol organitza el proper diumenge 22 de maig, en col•laboració amb l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès i el CV Sant Quirze una nova trobada de promoció Inivòlei en aquesta temporada 2015/16. La inscripció dels equips és gratuïta. De la mateixa manera, que ja es va a fer la temporada passada, els participants només hauran d’abonar l’assegurança esportiva per tal de participar-hi. La trobada és oberta a tots els clubs i escoles que hi vulguin participar amb els seus equips alevins, benjamins i pre-benjamins. No cal haver jugat abans a voleibol i els equips tenen la possibilitat d’inscriure’s en funció del seu nivell (baix-mitjà-avançat) sense tenir en compte la seva edat o categoria natural.

L’objectiu d’aquesta activitat és fomentar la pràctica del vòlei a les categories d’iniciació i també oferir una activitat a les entitats escolars que s’estan iniciant en el nostre esport, en un ambient lúdic i festiu, en una trobada, que es celebrarà al Complex Esportiu Municipal Can Casablanques (Carrer Priorat S/N). Aquesta serà la cinquena de les vuit trobades que el Departament de Promoció de la Federació Catalana de Voleibol té previst organitzar durant l’actual temporada 2015-2016.

La data límit d’inscripció serà el dijous 19 de maig. Les inscripcions s’han de completar a través del document "FULL D`INSCRIPCIÓ".

Durant el mateix diumenge també es disputaran partits de la fase de classificació per al campionat d’Espanya Aleví.