Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La presentació del llibre de poemes de la santquirzenca Laia Prat obre la temporada del Pati de Contes a la Biblioteca

L'espectacle comptarà amb la lectura de poemes del llibre a càrrec de l’actriu Anna Barrachina, acompanyada a l’acordió per Maurici Villavecchia


La presentació del llibre de poemes de la santquirzenca Laia Prat obre la temporada del Pati de Contes a la Biblioteca

La Biblioteca Municipal torna a programar un any més un cicle d’espectacles basats en narracions literàries adreçat a adults, el Pati de Contes. La primera sessió es durà a terme aquest dijous 19 de maig a les 22 hores al pati de la biblioteca. La santquirzenca Laia Prat presentarà el seu primer poemari “Al revers del tapís”, obra guanyadora del XXI Premi de Poesia Joan Llacuna Ciutat d'Igualada 2015. L’espectacle constarà de poemes del llibre interpretats per l’actriu Anna Barrachina, acompanyada a l’acordió per Maurici Villavecchia.

Laia Prat (Barcelona, 1982) viu a Sant Quirze del Vallès. És antropòloga, treballa com a professora i dinamitza tallers d’escriptura en biblioteques i escoles

Fotografia: Moment en què el diputat delegat de Cultura de la Diputació de Barcelona, Juanjo Puigcorbé, va  fer el lliurament del premi a Laia Prat en el marc d’una gala celebrada el passat 22 de novembre de 2015 al Teatre Municipal l’Ateneu d'Igualada.

Properes sessions

INSTANTS PREVIS
a càrrec de Josep Sobrevals i Marta Tricuera

Espectacle de poesia teatralitzada i, en alguna ocasió musicalitzada que gira al voltant de la teoria dels instants previs, aquells moments abans que passi alguna cosa, i aquest és el fil conductor de tot el muntatge.
A Instants previs escoltarem poesies i els textos seleccionats d'autors tan coneguts com Salvat Papasseit, Estellés, Ovidi Montllor i Roc Casagran, entre d'altres.

Dijous 16 de juny a les 10 del vespre, al pati de la biblioteca.

FES-LI EL SALT AMB ROALD DAHL
A càrrec de Mònica Torra

Quin ús inesperat se li pot donar a una espatlla de xai? Com pot convertir-se un abric en un malson?
La narradora i actriu Mònica Torra ens aproparà al món dels contes de Roald Dahl. Històries apassionants, sorprenents, àcides i macabres, plenes d’humor negre...

Dijous 14 de juliol a les 10 del vespre, al pati de la biblioteca

I VA VENIR EL VI
A càrrec de Jordina Biosca

Que vivim en terra de vins, ho tenim clar. Que ens agrada el vi és cosa sabuda per tots, i que en una celebració sempre és a taula és cosa imprescindible arreu. Ara bé, que sapiguem d’on ve i per què té tals efectes, això ja és una altra història. Tranquils però, que entre traguet i traguet, mirarem d’estirar el fil fins on puguem per veure si traiem l’entrellat de tot plegat.

Dijous 15 de setembre a les 10 de vespre, al pati de la biblioteca