Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç

L'Associació Sant Quirze Comerç reuneix els seus membres per fer balanç i marcar prioritats

L'assessorament de la Diputació els ha permès crear comissions de treball i nous projectes


L'Associació Sant Quirze Comerç reuneix els seus membres per fer balanç i marcar prioritats

L’Associació Sant Quirze Comerç va reunir dimarts al celler de Can Barra, als seus associats per presentar els resultats de l’assessorament que han rebut de la Diputació de Barcelona per iniciar les primeres activitats de l’entitat i fixar un full de ruta de dinamització comercial. La trobada va comptar amb la presència del diputat delegat de Comerç de la Diputació de Barcelona, Issac Albert, i del regidor de Desenvolupament Econòmic i Local de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, Àlex Brossa. Ambdós van coincidir a assenyalar la importància que té treballar amb objectius alineats de forma transversal, administració pública i teixit comercial.

La nova presidenta de l’Associació, Pepi Àvila, va presentar les comissions de treball que han sorgit gràcies a l’assessorament ofert per la Diputació. En aquest sentit, s’han creat tres grups de treball: restauració, comerç, i serveis, a més de la figura de community manager (gestor de comunitats virtuals. En breu, l’associació inaugurarà el seu web per donar a conèixer les seves activitats, com el concurs d’entrepans que està organitzant per la  Festa Major o la comercialització del Cafè Sant Quirze, així com descomptes i promocions dels seus associats.
 
Durant la trobada la Junta de l’Associació Sant Quirze Comerç va fer balanç de la Diada de Sant Jordi presentant un video resum de totes les activitats que van omplir la plaça Anselm Clavé el passat 23 d’abril. El concurs de punts de llibres amb col·laboració de les escoles municipals va ser una de les accions més ben valorades de la Diada, perquè implica la col·laboració entre educació i comerç, dos àmbits fonamentals per a la vida de qualsevol municipi.