Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Atenció ciutadana

L’oficina del Síndic de Greuges visitarà Sant Quirze el proper 24 de maig

Les persones interessades a demanar hora cal que concertin entrevista prèviament


L’oficina del Síndic de Greuges visitarà Sant Quirze el proper 24 de maig

El proper 24 de maig l’oficina del Síndic de Greuges visitarà el municipi. Els membres del seu equip atendran en horari de matí al centre cívic Masia Can Feliu (c/ Eduard Toldrà, s/n) a totes aquelles persones que vulguin fer consultes o presentar queixes contra les administracions i les empreses que presten serveis d’interès general (llum, aigua, gas, etc).
Per demanar visita, prèviament cal concertar l'entrevista trucant al telèfon 900 124 124 o enviant un missatge a l'adreça electrònica sindic@sindic.cat
Us recordem que el Síndic té la funció d'atendre les queixes de totes les persones que es troben desemparades davant l'actuació o manca d'actuació de les administracions. Vetlla pel bon funcionament de l'Administració de la Generalitat i dels ens locals de Catalunya, com ara els ajuntaments, diputacions o consells comarcals. Per tant, actua com a supervisor i col•laborador de l'Administració catalana, amb l'objectiu d'ajudar a millorar-ne el funcionament.
Elegit pel vot majoritari del Parlament de Catalunya, el Síndic és políticament independent. No depèn de cap govern i actua amb objectivitat, llibertat de criteri i independència.
El Síndic s'ocupa de vetllar perquè es respectin els drets de les persones.
Qualsevol persona física, sense restricció de nacionalitat, edat o situació legal, pot presentar una queixa al Síndic de Greuges.
Més informació a: www.sindic.cat