Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació Ciutadana

Participa a la Comissió de Garanties dels Pressupostos Participatius

El proper 25 de maig tindrà lloc la primera sessió


Participa a la Comissió de Garanties dels Pressupostos Participatius

El proper 25 de maig tindrà lloc la primera sessió de la Comissió de Garanties, que s’emmarca en el projecte de Pressupostos Participatius Sant Quirze del Vallès 2016. Aquesta comissió és un òrgan informatiu i consultiu que té com a funció principal reflexionar sobre el desenvolupament del procés. La comissió la integren representants d’entitats, ciutadania a títol individual, tècnics i tècniques municipals i representants polítics. Per aquest motiu, l’Ajuntament convida tothom que ho desitgi a participar-hi activament en sessions que tindran lloc 3 ó 4 vegades durant el procés que s’allargarà fins a finals de setembre.

Per assistir a la primera reunió del 25 de maig caldrà prèvia confirmació, enviant un correu electrònic a: participacio@santquirzevalles.cat. La sessió tindrà lloc al Centre Cívic Can Feliu a les 19.30 hores.
 
Recordem que l’Ajuntament ha reservat 200.000 euros del capítol d’inversió del pressupost municipal per a 2017. S’entén que és una inversió “l’adquisició de béns nous i que la seva vida útil sigui major a un any”. En aquesta definició, doncs, s’hi poden encabir projectes de tots els àmbits, des de millores d’espais públics, fins a mobiliari urbà, programes informàtics, etc.
Durant el mes de maig han tingut lloc sessions informatives per a la ciutadania, detallant el projecte. Ara, al juny, és el moment de recollir les propostes ciutadanes presencials i en línia. De fet, es podran lliurar a l’urna mòbil que visitarà diversos espais, i també es recolliran via formulari web del 8 de juny al 3 de juliol. 
A continuació, durant el juliol es validaran les propostes i serà ja al setembre quan s’exposaran i es procedirà a la votació ciutadana. Entre els mesos d’octubre i novembre s’incorporaran al pressupost de 2017.
Trobareu més informació sobre el projecte i el calendari en aquest enllaç.