Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Èxit de la tercera edició del Festival de Contes

Les famílies omplen Can Barra per assistir a aquesta iniciativa de Rialles


Èxit de la tercera edició del Festival de Contes

La Masia Can Barra es va omplir diumenge d’infants i famílies per assistir a la tercera edició del Festival de Contes i Rondalles amb Rialles. Des de les 10.30 i fins a migdia, els diferents espais de la Masia, tant interiors com el celler i els jardins, van omplir-se d’una oferta ben diversa: contes de petit format, tallers, espectacles, titelles, racons de dibuix i lectura, música i espais per compartir en família i cultura popular.

Entre les propostes, va destacar l’espectacle de titelles “La veritable història dels 3 porquets”, on els més petits van poder conèixer de la mà de la Companyia Xip Xap, una versió diferent d’aquest clàssic, o l’aposta per la iniciativa “Micro-Shakespeare”, on els participants van esdevenir actors per moments, amb el suport de la companyia Latrum. 
No van faltar a la cita les manualitats, que van donar l’oportunitat als més petits de fer una titella de dit i entendre tot el que envolta aquests petits actors i actrius. Altres protagonistes, com les verdures, també van centrar alguns dels contes posats en escena.
 
Durant la jornada es va gravar en directe el programa “La Moixiganga”, de Ràdio Sant Quirze, que s’emet els dimecres a les 20.30 hores i es repeteix els dilluns a les 19.30 hores. També es va poder visitar l’exposició dels Llibres Gegants de Sant Quirze confeccionats durant diverses edicions de l’Aplec de Sant Feliuet. El punt i final del festival el va posar la Colla Gegantera de Les Fonts.
 
Les propostes culturals del cap de setmana van complementar-se amb un altre èxit: la representació de l'obra de teatre "L'Adulador", de Carlo Goldoni, que va tenir lloc a La Patronal divendres, a càrrec de la companyia La Rapa Teatre.

Visiteu l'àlbum de fotos del Festival de Contes.