Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Sortegem dinars i tast de vins #tastaSQV a les xarxes socials!

La ciutadania comença a tastar la Setmana Gastronòmica de SQV a Facebook, Twitter i Instagram


Sortegem dinars i tast de vins #tastaSQV a les xarxes socials!

Amb l'objectiu de fomentar la participació a les xarxes socials municipals i donar a conèixer la Setmana Gastronòmica "Tasta SQV", que se celebrarà a Sant Quirze del Vallès del 6 al 12 de juny, l'Ajuntament organitza diferents sortejos de dinars i tast de vins a Facebook, Twitter i Instagram.

Com participar?
Tot seguit s'especifica el senzill procediment de participació en cadascuna de les xarxes socials. Entre totes i tots els participants es farà un sorteig, una vegada finalitzat el termini indicat, i s'anunciaran les persones guanyadores en la xarxa social corresponent.

Facebook
Fins aquest dijous 26 de maig, a les 11.00, tothom que tingui compte a Facebook pot deixar un comentari, convidant algú a un dinar "Tasta SQV", en la següent publicació:Twitter

Només cal fer RT d'alguna de les piulades que durant aquests dies s'estan fent des del compte Twitter de l'Ajuntament animant a participar en el sorteig d'un val doble per al tast de vins. El termini finalitza divendres 27 de maig al migdia. Feu RT! 

Instagram
Per participar en el sorteig d'un val doble per a un menú "Tasta SQV" cal publicar a Instagram, amb l'etiqueta #tastaSQV, una foto relacionada amb la gastronomia a Sant Quirze del Vallès: els canelons de l'àvia, l'arrossada amb la colla, el vermut de cap de setmana, un sopar al restaurant preferit de Sant Quirze, una copa de vi a la fresca... Es poden publicar fotos fins divendres 27 de maig, a les 11.00.

Molta sort i bon profit!