Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

Sant Quirze celebra una nova edició de la Festa Som Comerç Just i Banca Ètica

El proper 29 de maig el Parc de les Morisques s’omplirà d’iniciatives solidàries


Sant Quirze celebra una nova edició de la Festa Som Comerç Just i Banca Ètica

Sant Quirze celebra una nova edició de la “Festa Som Comerç Just i Banca Ètica”, el proper 29 de maig. El Parc de les Morisques acull d’11 a 14 hores aquesta iniciativa organitzada per l’Ajuntament, Acció Solidària del Vallès, Ateneu del Món, Cooperación y Ayuda, Fundació Benèfica Quetzal, ONG Nuevos Pasos, Sant Quirze pels Infants i Setem, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

La proposta anima als assistents a participar d’un nou model de comerç més ètic i solidari. 
Durant tot el matí hi haurà estands solidaris i de comerç just amb venda de productes, i tast gratuït del cafè Sant Quirze. Com a novetat, enguany participaran entitats d’economia social i solidària per donar a conèixer a la ciutadania les alternatives de consum que existeixen al territori català. També s’organitzen tallers infantils i jocs per a tota la familia. El centre de teràpies Osana, amb motiu del Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones (28 de maig), organitza un taller d’auto massatge. A més, el programa de ràdio “Som solidaris” gravarà un especial sobre la festa.
A les 12 hores tindrà lloc la lectura del manifest de la festa i el lliurament de premis del concurs literari de contes solidaris i de poesia.
A continuació, els més petits podran gaudir de l’espectacle “Viatge al món del bon rotllo”, un show interactiu de cançons i balls, a càrrec de Llorenç Witty, delmoviment CCCG.
El programa es complementa amb activitats com la del proper 10 de juny: un coffee break amb el Cafè Sant Quirze a la Fira d’Economia Social del Vallès, que tindrà lloc a Fira Sabadell.
Recordem que aquest 2016 se celebra a l’estat espanyol el 30è aniversari del Comerç Just, un moviment mundial que des de 1964 treballa per a una relació comercial nord-sud justa des de la comercialització de productes, la sensibilització social i la incidència política.
 
Consulta el detall del programa en aquest enllaç.