Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Atenció ciutadana

El Síndic de Greuges atén un total de vuit visites a Sant Quirze

Les qüestions plantejades giren entorn el consum, la funció pública o el medi ambient


El Síndic de Greuges atén un total de vuit visites a Sant Quirze

L’equip del Síndic de Greuges es va desplaçar ahir al municipi per tal d’oferir els seus serveis a la ciutadania. Des de la Masia Can Feliu van atendre un total de vuit visites, que responen a quatre queixes i quatre consultes. Les problemàtiques plantejades van girar entorn temes relacionats amb el consum de llum, funció pública, drets tributaris, medi ambient i serveis socials. Dues de les quatre queixes anaven adreçades a l’Ajuntament. Set de les visites eren de veïnat del poble. 

 
El Síndic de Greuges visita periòdicament diversos municipis de Catalunya, entre ells Sant Quirze del Vallès, per atendre in situ els ciutadans. La visita s’anuncia amb antelació i cal concertar l’entrevista trucant al telèfon gratuït 900 124 124, o enviant un correu electrònic a l’adreça sindic@sindic.cat
 
Recordem que el Síndic té la funció d'atendre les queixes de totes les persones que es troben desemparades davant l'actuació o manca d'actuació de les administracions. Vetlla pel bon funcionament de l'Administració de la Generalitat i dels ens locals de Catalunya, com ara els ajuntaments, diputacions o consells comarcals. Per tant, actua com a supervisor i col•laborador de l'Administració catalana, amb l'objectiu d'ajudar a millorar-ne el funcionament.