Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Recursos humans

Avui comença el termini per presentar instàncies a les dues borses de treball

L’Ajuntament inicia així el procés per seleccionar auxiliars administratius i conserges


Avui comença el termini per presentar instàncies a les dues borses de treball

L’Ajuntament ha creat dues borses de treball per proveir possibles places vacants. Es tracta de llocs relacionats amb la realització de tasques temporals, substitucions i interinitats de personal auxiliar administratiu i de conserges. Mitjançant un sistema d’oposició es substituirà tant personal laboral temporal com funcionari interí que en un període de dos anys pugui sorgir a la plantilla de l’Ajuntament. Avui comença el termini per presentar les instàncies per formar part del procés. Les sol•licituds es poden fer arribar fins el 20 de juny als següents punts:

 
OAC Ajuntament (pl. De la Vila, 1): Dilluns a dijous, de 8:30h a 19h. Divendres, de 8:30 a 14h
OAC Torre Julià (C/ de Josep Mitats, 10, Les Fonts): Dimecres, de 16:45h a 20h Divendres, de 8:45h a 14h
 
La presentació de sol•licituds també es pot fer mitjançant certificat electrònic o correu administratiu. 
Uns dies després del període de presentació d’instàncies, es publicarà el llistat provisional d’admesos i exclosos a la pàgina web. Durant 10 dies els candidats exclosos podran entrar al•legacions en relació al requeriment que s’hi espefiqui. A continuació, es publicarà el decret definitiu d’admesos i exclosos, juntament amb la composició del tribunal qualificador, la data, hora i el lloc on es realitzarà la primera prova.
Trobareu més informació sobre les condicions del lloc de treball, les retribucions i els requisits per a les persones aspirants en aquest enllaç.