Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

El cap de setmana a SQV

Les altes temperatures acompanyaran propostes a l'aire lliure per a tots els públics


El cap de setmana a SQV

Les activitats entorn la natura són les protagonistes de l'agenda d'aquests propers dies. No us perdeu la Festa del Medi Ambient, la celebració del cinquè aniversari del mercat ecològic o una nova trobada dels gegants del poble. Preneu bona nota.

Exposició a Can Feliu

El cap de setmana comença amb l’exposició al centre cívic Masia Can Feliu: “Clínica San Juan de la Laguna a Guatemala”. La Fundació Quetzal presenta, mitjançant un recull de fotografies, el somni complert d’aquest poble guatemaltenc que ha aconseguit construir una clínica pels seus habitants. 
La mostra es podrà veure fins el proper 30 de juny.
 
Nou taller familiar 
 
La Biblioteca de Sant Quirze organitza un nou taller familiar sota el títol “Quatre caixes i un univers”. La iniciativa tindrà lloc divendres a les 18 hores i s’emmarca en el Laboratori de Lectura portàtil adreçat a nens i nenes de P4 a 4rt de primària. Es tracta de participar en un espai de creació per experimentar al voltant de la lectura.
 
Nova trobada de gegants 
 
La Colla de Gegants i Grallers de Sant Quirze participa dissabte en la XVI Trobada de Gegants El Pont de Vilomara i Rocafort.  La plantada de gegants començarà a les 17.30 hores davant de l’escola Pompeu Fabra del municipi bagenc. La festa s’allargarà fins les 20h a la plaça de l’Ajuntament. 
 
Curs de gestió i dinamització de juntes d’AMPA
 
L’Ajuntament organitza un curs de gestió i dinamització de juntes d’AMPA el proper dia 4 al centre cívic Masia Can Feliu. La sessió serà de 10 a 13 hores i s’ofereix servei de canguratge. Cal inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a: nuria.ruestes@santquirzevalles.cat.
 
Aniversari del Mercat Ecològic del Vallès i inici del TASTA SQV
 
Com cada primer dissabte de mes, una quinzena de productors ens oferiran aliments ecològics a la rambla de Lluís Companys. En aquesta ocasió, coincideix amb la celebració del cinquè aniversari del mercat. Una iniciativa que celebren tots els municipis participants i que aquest dissabte tindrà lloc al poble amb activitats especials. Les parades oferiran un tast de productes ecològics, es vendran bosses de cotó ecològiques amb el logotip del mercat, se sortejarà una panera de productes entre els clients i s’organitzarà un tast de paella de productes ecològics. De fet, aquesta celebració donarà el tret de sortida al Tasta SQV. Es tracta d'una primera activitat entorn la gastronomia que obre un programa de propostes originals i novedoses on hi participen una vintena de restauradors.
 
Marxa Nòrdica i Bàsquet
 
Nordic Walks organitza un nou curs d’iniciació a la marxa nòrdica a Sant Quirze. Serà els dies 4 i 11 de juny. Informeu-vos a a info@nordicwalks.cat o en aquest enllaç.

7è Torneig del Mussol, organitzat pel Sant Quirze Bàsquet Club, amb la participació de diferents clubs convidats per l'organització, dissabte, de 8.00 a 18.00, al Complex Esportiu Municipal Can Casablanques.
 
Festa del Medi Ambient
 
El Parc de les Morisques serà l’escenari diumenge de la Festa del Medi Ambient. Sant Quirze del Vallès Natura organitza, amb la col•laboració de l’Ajuntament, el GIHSQ i Agrària Vallès aquesta iniciativa que tindrà lloc d’11 a 13 hores. L'activitat coincideix amb el Dia Mundial del Medi Ambient que se celebra arreu. Els assistents podran gaudir d’una exposició de les fonts del municipi, tallers i coneixements de l’hort ecològic i també tallers de manualitats. Una iniciativa orientada a tota la família.
 
Trobareu més informació detallada sobre l'agenda en aquest enllaç.