Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La Comissió de Festes escull el cartell de Festa Major

La Festa més important de l'any se celebrarà de l'1 al 5 de setembre i comptarà amb les actuacions d'Animal i el Quartet Mèlt


La Comissió de Festes escull el cartell de Festa Major

Novament, l’animal més emblemàtic del poble, el mussol, tornarà a ser la imatge de la Festa Major 2016. Aquest passat dilluns 30 de maig, la Comissió de Festes Populars va escollir el treball presentat per David Via, aconseguint el premi del Concurs de Cartells d’enguany, que consta de 450€ bruts. La Comissió de Festes també va tancar la programació de Festa Major i va començar a preparar l’organització de la Cavalcada de Reis 2017.

El Quartet Mèlt i Animal, dos dels plats forts de la Festa Major 2016

El programa de la Festa Major 2016, que es celebrarà de l’1 al 5 de setembre, es presenta com una proposta fresca i original, sense deixar de banda les activitats tradicionals, ja arrelades al municipi, com ara la trobada de gegants, el concurs d’entrepans o el correfoc, entre d’altres.
Els plats forts de la Festa Major seran les actuacions que ompliran diferents escenaris del poble. Així, el Quartet Mèlt, guanyador de la darrera edició del programa de TV3 “Oh Happy Day”, actuarà el diumenge 4 de setembre, a les 22 hores, a la plaça Anselm Clavé. La mateixa nit de diumenge, als exteriors de la Masia de Can Feliu, es podrà gaudir dels concerts d’Animal, la gran revelació del pop mestís català, i del grup santquirzenc AlQuadrat que, com sempre que actua a casa seva, ho donarà tot per a gaudi dels seus fans.

El divendres 2 de setembre La Loca Histeria s’apoderarà de l’escenari de l’exterior de la Masia de Can Feliu. Aquest grup, format per vuit personatges ben peculiars, oferirà dues hores i mitja d’espectacle amb versions de les cançons d’ara i de sempre. La Loca Histeria va ser guardonat amb el Premi Arc 2015 en la categoria de millor grup de versions.
Els protagonistes de dissabte 3 de setembre seran l’Oriol Cruz, imitador d’entranyables personatges com l’Andrés Iniesta al programa de TV3 Crackòvia, seguit per en Xarim Arestè, que oferirà un concert amb la banda El Conjunt del Miracle, tots dos a la plaça Anselm Clavé.