Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació Ciutadana

Sessió oberta de propostes per als Pressupostos Participatius

A partir del proper dia 8 de juny ja pots dir la teva mitjançant diversos canals


Sessió oberta de propostes per als Pressupostos Participatius

El proper dimecres 8 de juny es posa en marxa la fase de presentació de propostes dels Pressupostos Participatius Sant Quirze del Vallès 2016. Del 8 de juny al 4 de juliol tant les entitats i associacions inscrites al Registre Municipal d’Entitats, com les empreses del poble o les persones majors de 16 anys empadronades al municipi, així com els comerços ubicats a Sant Quirze, podran presentar la seva proposta d’inversions de qualsevol àmbit de competència municipal.  Com a màxim es podran presentar fins a 5 propostes amb un límit d’import per projecte de 200.000 euros.
El mateix dimecres 8 de juny, data d’inici del termini, hi haurà una sessió oberta on es podran presentar directament les propostes. Per tal de facilitar aquest tràmit, els tècnics de l'Ajuntament explicaran alguns elements clau com: què és un pressupost municipal, què és una inversió i quines són les inversions previstes per part del govern. La sessió tindrà lloc a la Patronal a les 18 h i comptarà amb servei de ludoteca.
El termini per a presentar les propostes s’allargarà fins al 4 de juliol de manera presencial a les oficines d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament o omplint la sol•licitud que trobareu al web municipal, en aquest enllaç.
Per últim també es recolliran propostes a diferents zones del municipi on s’habilitaran taules de recollida de butlletes.
Podeu consultar la Guia de Pressupostos Participatius en el document relacionat en aquesta notícia.