Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç

Sant Quirze s’adhereix al programa de Catalunya Regió Europea de la Gastronomia 2016

El ple de l'Ajuntament va aprovar per unanimitat l'acord


Sant Quirze s’adhereix al programa de Catalunya Regió Europea de la  Gastronomia 2016

Catalunya ha estat designada Regió Europea de la Gastronomia 2016. Aquest és un reconeixement pioner que s’inicia en el marc d’Europa i que té com a objectiu promoure el patrimoni agroalimentari i gastronòmic català. Per aquest motiu, i perquè es posarà especial atenció en la relació entre els productes agroalimentaris locals, la cuina i el paisatge com a elements interconnectats, el darrer ple de l’Ajuntament va aprovar per unanimitat adherir-se a aquest programa. 

La Regió Europea de la Gastronomia està impulsada per una plataforma de regions europees i administrada per l’Institut Internacional de Gastronomia, Cultura, Arts i Turisme (IGCAT), que compta amb el suport de les institucions europees.
De fet, ja fa 15 edicions que el municipi celebra la Mostra Gastronòmica, enguany amb un nou concepte amb l’organització Tasta SQV-Setmana Gastronòmica. L’adhesió a aquesta iniciativa europea permetrà difondre la iniciativa, així com altres actes i esdeveniments previstos a Sant Quirze i relacionats amb el món gastronòmic.
Més informació en aquest enllaç.