Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

Sant Quirze presenta la primera edició del Tasta SQV als mitjans

Alguns dels restauradors participants han donat a conèixer les propostes dels propers dies


Sant Quirze presenta la primera edició del Tasta SQV als mitjans

La Casa de Cultura Vilapuig ha acollit avui la presentació als mitjans de la primera edició del Tasta SQV. L’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, i el regidor de Desenvolupament Econòmic i Local, Àlex Brossa, han donat a conèixer avui la programació en el marc d’un primer tast per part d’alguns dels restauradors participants. Tal i com ha afirmat el regidor “el Tasta SQV inicia una nova etapa amb un nou format, nova ubicació i molts més restauradors participants, concretament 11 més que el 2015. L’objectiu d’aquesta iniciativa ha estat innovar oferint una activitat més urbana i participativa per a tota la ciutadania”.

Segons que ha manifestat l’alcaldessa, “aquesta proposta ha engrescat els restauradors, que en molts casos poden treballar des del seu propi local. Per això els volem agrair la seva participació. El nivell de la cuina al poble és molt alt, i esperem que tota la ciutadania el gaudeixi”.
Els restauradors, per la seva part, s’han mostrat motivats per la iniciativa, tot destacant l’esforç i la constància que suposa fer créixer un negoci i el valor que això li dóna al municipi.
 
Recordem que més d’una vintena de restauradors participen en la iniciativa Tasta SQV. La proposta inclou un menú Tasta SQV, tast de vins, tapes, vermut i activitats paral•leles, així com la proposta SQV Black Music Festival.
 
Menú Tasta SQV
Del 6 al 12 de juny els establiments de restauració del poble ofereixen una mostra de la seva bona cuina amb el menú Tasta SQV, una proposta que recull l’oferta gastronòmica que es pot trobar actualment al municipi. Els preus se situen entre els 6,95 i els 20 euros.
 
Tast de vins
Més de 12 cellers i elaboradors participen en aquesta iniciativa que tindrà lloc el 9 de juny a la Masia Can Barra, de 19 a 23 hores. El preu d’entrada és de 5€ i la iniciativa està organitzada per El Niu del Mussol, Lossum i Cuina Vallès, amb les tapes de Casa Marieta, La Manduca, Lossum, Avui no Cuino i El Castellet. Hi haurà actuació musical del grup Blue Apples i el dj Soul.
 
Sopar Tasta SQV
Dissabte 11 de juny, a partir de les 19 hores la rambla de Lluís Companys serà l’escenari d’un recorregut pels tastets de la cuina santquirzenca. Hi haurà diferents estands i establiments que oferiran aquest menú al seu local. La degustació s’acompanyarà d’actuacions musicals.
 
Vermut musical
La setmana gastronòmica a Sant Quirze es clourà amb vermuts musicals als diferents establiments: Bar Estraperlo, Bar Hermanos Bravo, Bar La Lila, Ferretti, La Bodegueta, El Niu del Mussol i Lossum, La Place i Pa amb Xocolata.
 
Activitats paral•leles
Al llarg de la setmana els bars i restaurants organitzen també tota una sèrie d’activitats relacionades amb la gastronomia, com ara xerrades, tallers i fins i tot una ballada de swing.
A més, el programa de Ràdio Sant Quirze, la Llista Negra, i l’Associació de Músics de Sant Quirze organitzen durant els dies del Tasta la primera edició del SQV Black Music Festival. Les actuacions començaran dijous a Can Barra, i s’allargaran fins el dia 12 de juny amb un vermut musical.
 
Podeu consultar tot el programa al detall en el document relacionat inferior i seguir l'activitat de la Setmana Gastronòmica a les xarxes socials amb l'etiqueta #tastaSQV.