Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

El fundador de Pro-Activa Open Arms i Català de l’Any, Òscar Camps, oferirà una xerrada a la Biblioteca municipal

El cooperant recollirà, en nom de l’organització, part de la recaptació de la campanya local “Refugiades sou benvingudes”


El fundador de Pro-Activa Open Arms i Català de l’Any, Òscar Camps, oferirà una xerrada a la Biblioteca municipal

El proper dijous 9 de juny, a les 19 hores, tindrà lloc a la Biblioteca municipal una xerrada a càrrec del fundador de l’oenagé de socorristes Pro-Activa Open Arms, Òscar Camps, qui també ha estat distingit enguany amb el guardó de “Català de l’Any”.
Durant l’acte, organitzat per la plataforma “Sant Quirze ajudem les persones refugiades”, es farà el lliurament de part de la recaptació de la campanya “”Refugiades sou benvingudes” a l’organització Pro-Activa Open Arms. En aquest sentit, la plataforma donarà 5.000€ recollits en els diferents actes que s’han realitzat durant els darrers mesos amb la col•laboració de comerços, entitats, grups de música i ciutadana en general.
L’organització de socorristes Pro Activa Open Arms s’ha destacat com una de les oenagés més actives i independents en la lluita contra el drama de les persones demandants de refugi i asil que, dia a dia, es juguen la vida a les aigües del Mediterrani, fugint de les guerres i de la persecució dels drets humans.