Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Medi Ambient

Els participants a la Festa del Medi Ambient aprenen sobre l’entorn i el respecte a la natura

L'activitat ha girat entorn tallers de pintura, experimentació i exposicions


Els participants a la Festa del Medi Ambient aprenen sobre l’entorn i el respecte a la natura

Unes 300 persones van participar diumenge en la Festa del Medi Ambient, celebrada al Parc de les Morisques, amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient. 

Sant Quirze del Vallès Natura va organitzar l’esdeveniment, amb la col•laboració del GIHSQ i Agrària Vallès. Des de les 11 del matí i fins a migdia el parc es va omplir de diferents estands que desenvolupaven tallers de tot tipus. Així, els visitants van poder participar en iniciatives més lúdiques, com pintura de màscares d’ocells o memories, i altres més experimentals, consistents en observar pel microscopi preparacions d’insectes, fulles, etc. També hi havia espais com l’ “On viu?” on es comparava la fauna d’Europa i de l’Àfrica, o el de descoberta de la Mar Mediterrània, a càrrec del biòleg Jordi Bruguera, de Exponens Biology,  organitzada amb l’objectiu de donar a còneixer els diferents organismes que es poden trobar en un dia de platja.
Altres espais de la festa oferien material pedagògic per ser respectuós amb la natura, tot gaudint-la però sense perjudicar-la.
Els assistents van gaudir també d’una exposició de les fonts del municipi, amb fotografies cedides pel GIHSQ, com ara Can Barra, Can Canals o al mateix Parc de les Morisques, moltes d’elles ja desaparegudes.