Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Aquest dissabte s'inaugura l'exposició REplay>> Vila-Puig

Es tracta d'una mostra de treballs realitzats per l’alumnat de les escoles després d'experimentar i aprofundir en el paisatge proper a partir de l’obra de Vila-Puig


Emmarcada en els actes de commemoració del 125è aniversari del pintor Joan Vila-Puig, Sant Quirze del Vallès acull fins al 10 de juliol una mostra de treballs realitzats per l’alumnat de les escoles que han participat a les visites guiades i als tallers que ha dut a terme l’Associació PràcticaMent. La santquirzenca Marta Pujol va apropar als i les infants la vida i l’obra de Vila-Puig tot ensenyant-los els paisatges que pintava. A través dels quadres del pintor, els nens i les nenes han pogut descobrir com era el Sant Quirze i el Vallès de principis del segle XX i com s’ha anat transformant amb el creixement urbanístic. Aquest coneixement els ha donat capacitat d’entendre d’una manera crítica el paisatge que els envolta i plasmar-ho en treballs artístics. L’exposició també compta amb les obres realitzades pels participants al taller laboratori Replay Vila-Puig, impartit per l’Associació SiteSize. Al llarg d’aquests mesos, infants i adults han experimentat i aprofundit en el paisatge proper a partir de l’obra de Vila-Puig, fet que els ha permès llegir i interpretar el paisatge contemporani.

La inauguració de l’exposició tindrà lloc aquest dissabte 11 de juny, a les 12 hores, a la Casa de Cultura Vila-Puig i es podrà visitar des del dimarts 14 de juny fins al 10 de juliol en horari de dilluns a dijous, de 17 a 19.30 hores.