Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Comença el període de preinscripció de l'Escola municipal d'Adults

Durant el mes de juny s'informarà les persones interessades sobre l'oferta formativa


Comença el període de preinscripció de l'Escola municipal d'Adults

El proper 29 de juny comença el període de preinscripcions a l'Escola municipal d'Adults L'Olivera. Fins al 6 de juliol es poden omplir les sol•licituds per al nou curs  curs 2016-2017. L’Escola ofereix cursos de preparació per a les proves d’accés als Cicles Formatius de Grau Mitjà i Grau Superior, diversos nivells d’Informàtica, de Català, d’Anglès, i de Francès, curs de Formació Bàsica, curs de preparació per obtenir el Graduat Escolar de Secundària, tallers de tècniques d’estudi i formació per projectes. En total, s’ofereixen 400 places distribuïdes en 20 grups diferents.

Durant el mes de juny es realitza el procés d’informació per a totes les persones interessades, en horari de 15 a 19 hores de dilluns a dijous, i de 10 a 14 hores els divendres. En aquest sentit, cal adreçar-se a l’escola per concertar una entrevista que establirà el nivell adient (pg. de Can Barra, s/n, telf. 937216800 (ext.5900).
Un cop finalitzat el període de preinscripció, si les sol•licituds són superiors a l’oferta de places, es farà un sorteig públic el dia 6 de juliol, que establirà l'assignació de les mateixes. Durant els dies 7 i 8 de juliol es podran fer les reclamacions que escaiguin, i el 12 de juliol es publicarà el llistat definitiu de persones admeses. El període de matriculació tindrà lloc del 2 al 9 de setembre.