Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç

Unes tres-centes persones van omplir la Masia Can Barra per gaudir del Tast de Vins i Caves

L'edició d'enguany, la més multitudinària feta fins ara, va comptar amb la inauguració del SQV Black Music Festival


Unes tres-centes persones van omplir la Masia Can Barra per gaudir del Tast de Vins i Caves

Ahir dijous al vespre va tenir lloc a la Masia Can Barra el Tast de Vins i Caves emmarcat en el Tasta SQV. Unes tres-centes persones van poder gaudir dels productes de més de 12 cellers i de les tapes de Casa Marieta, La Manduca, Lossum, Avui no Cuino i El Castellet, convertint-lo en l’edició més multitudinària. L’acte va estar amenitzat per la inauguració de la primera edició del SQV Black Music Festival. A les 19 hores va començar la sessió del DJ Albert Galobart per deixar pas a les 21 hores al grup santquirzenc Blue Apples, que va fer versions de cançons conegudes fusionant el jazz amb la bossanova, el swing i el blues. El Tast de Vins estava organitzat per El Niu del Mussol, Lossum i Cuina Vallès.

La rambla de Lluis Companys serà l'aparador de la cuina santquirzenca
El Tasta SQV continuarà demà dissabte 11 de juny. A partir de les 19 hores, la rambla de Lluís Companys serà l’escenari d’un recorregut pels tastets de la cuina santquirzenca. Hi haurà diferents estands i establiments que oferiran degustacions. La vetllada també estarà amenitzada per la segona jornada del SQV Black Music Festival. El ritme dels Soulamentsoul i Mr. Keaton faran ballar a la gent que s’acosti a tastar la bona gastronomia santquirzenca. Per tancar la nit de dissabte, gaudirem de Riky Undersounds DJ.

Vermuts musicals per tancar la setmana gastronòmica
El Tasta SQV finalitzarà diumenge amb vermuts musicals a diferents establiments com el Bar Estraperlo, Bar Hermanos Bravo, Bar La Lila, Ferretti, La Bodegueta, El Niu del Mussol i Lossum, La Place i Pa amb Xocolata.
Diumenge també clourà el SQV Black Music Festival. Ho farà al matí, a partir de les 11.30 hores, al parc de les Morisques, amb un taller familiar de Swing a càrrec de Crazy Legs i les actuacions d’Ela Jam Blues, Soulamentsoul i Mussoul DJ. Per altra banda, el grup INUWALI KI FANY farà un taller familiar de percussió africana a l’avinguda Països Catalans, davant de l’establiment La Place, i Els Corcs oferiran una actuació en directe a l’Avui no Cuino.

Recordem que més d’una vintena de restauradors estan participant al Tasta SQV. Durant aquesta setmana, els establiments de restauració del poble estan oferint una mostra de la seva bona cuina amb el menú Tasta SQV, una proposta que recull l’oferta gastronòmica que es pot trobar actualment al municipi. Els preus se situen entre els 6,95 i els 20 euros.

També al llarg de la setmana els bars i restaurants estan organitzant tota una sèrie d’activitats relacionades amb la gastronomia, com ara xerrades, tallers i fins i tot una ballada de swing.
Podeu consultar tot el programa al detall i seguir l'activitat de la Setmana Gastronòmica a les xarxes socials amb l'etiqueta #tastaSQV.

Consulteu els reportatges fotogràfics del Tast de Vins i de la inauguració del SQV Black Music Festival.

En Xavi ho retransmetia així: