Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació Ciutadana

L'Ajuntament convida comerços i empreses a una sessió sobre Pressupostos Participatius

L'objectiu és generar propostes col·lectives per invertir 200.000 euros


L'Ajuntament convida comerços i empreses a una sessió sobre Pressupostos Participatius

L’Ajuntament organitza avui una sessió per a empreses i comerços per treballar propostes en el marc del projecte de Pressupostos Participatius. Recordem que es tracta d’una iniciativa a la qual s’hi destinaran 200.000 euros de les inversions municipals de 2017. La sessió tindrà lloc al Centre Cívic Can Feliu de 15 a 16.30 hores (c. Eduard Toldrà, s/n).

En una primera part de la trobada s’explicarà com s’articula el pressupost d’un ajuntament i els conceptes més bàsics relacionats amb aquest àmbit. A continuació, i mitjançant dinàmiques de grup, es proposarà la generació de propostes per part dels assistents. De fet, aquesta mateixa sessió es va organitzar oberta a tota la ciutadania el passat 8 de juny. 
Com presentar propostes
Recordem que les propostes es recolliran també via formulari web fins el 4 de juliol.  A més, l’Ajuntament disposarà d’una urna mòbil que visitarà diversos espais per recollir més suggeriments. Les taules territorials s’ubicaran als següents emplaçaments i horaris:
 
  • Escola Lola Anglada:  dimarts 14 de juny de 12.30 a 14 h (c. de la Segarra, s/n).
  • Barri de les Fonts: dimecres 15 de juny de 12.30 a 14 h (plaça Nova) i 17 a 19 h al Centre Cívic Torre Julià (c. Josep Mitats, 10) i Zona Esportiva Municipal (c. Josep Mitats, s/n).
  • Escola Purificació Salas: dijous 16 de juny de 12.30 a 14 h (avda. Arraona s/n)
  • Biblioteca Municipal: dijous 16 de juny de 12.30 a 14 h (avda. Arraona s/n).
  • Centre Cívic Can Feliu: dijous 16 de juny de 19 a 20 h (c Eduard Toldrà, s/n)
  • Plaça del Molí: dilluns 27 de juny de 17 a 19 h (Poble Sec)
  • Parc de les Morisques: diumenge 3 de juliol d’11 a 13 h (av. Camí del Mas, s/n)
Fase de validació de propostes
A continuació, durant el juliol es validaran les propostes i serà ja al setembre quan s’exposaran i es procedirà a la votació ciutadana.
Votacions
Podrà votar aquestes propostes qualsevol persona empadronada a Sant Quirze del Vallès que tingui 16 anys o més els dies de les votacions. Les votacions tindran lloc del 19 de setembre al 3 d’octubre i es faran  en línia, al web municipal, o presencialment a les OAC de l’Ajuntament, Centre Cívic Can Feliu, Centre Cívic Torre Julià, Casal d’Avis i Biblioteca.
Entre els mesos d’octubre i novembre, les propostes escollides s’incorporaran al pressupost de 2017.
Més informació sobre els Pressupostos Participatius en el document relacionat.