Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

Gran acceptació de la primera edició del Tasta SQV

Sant Quirze gaudeix de les diferents propostes entorn la gastronomia local


Gran acceptació de la primera edició del Tasta SQV

La primera edició del Tasta SQV ha comptat amb una elevada acceptació. Des que el 4 de juny es va inaugurar la iniciativa amb el cinquè aniversari del Mercat Ecològic, les diferents propostes que conformen la programació han estat molt participatives. El segell d’or l’han posat les activitats d’aquest cap de setmana. El sopar Tasta SQV celebrat a la rambla de Lluís Companys dissabte va omplir aquest escenari de gom a gom. Santquirzencs i santquirzenques de totes les edats es van acostar a degustar les propostes dels tastets dels restaurants i establiments participants. Una oferta molt variada que va aplegar públic de totes les edats, especialment molta gent jove. Al vespre, les actuacions musicals d'Orana Polinesia primer, i Soulamentsoul T i Mr. Keaton a partir de les 22h, van tancar la jornada.

El vermut musical de diumenge al establiments Estraperlo, Bar Hermanos Bravo, Bar La Lila, Ferretti, La Bodegueta, El Niu del Mussol i Lossum, La Place i Pa amb Xocolata van unir gastronomia i cultura, també amb una gran assistència.
 
Recordem que també fins ahir es van oferir menús Tasta SQV. Una oferta que es va iniciar el dia 6 i en la qual hi han participat una vintena de restauradors. A aquesta proposta es va sumar dijous el Tast de Vins a la Masia Can Barra, on més de dotze cellers i elaboradors , amb l’organització d’El Niu del Mussol, Lossum i Cuina Vallès i les tapes de Casa Marieta, la Manduca, Lossum, Avui no Cuino i El Castellet, van omplir l’espai. Més de 300 persones van assistir al tast de vins i caves.
Finalment, cal remarcar que la música ha acompanyat aquesta primera edició, tant al tast de vins com als vermuts i al sopar. 
El Parc de les Morisques també va centrar diumenge part de la programació, amb la cloenda del SQV Black Music Festival. Des de les 11.30 hores, es va organitzar un taller familiar, a càrrec de Swing a càrrec de Crazy Legs i diverses actuacions.

Àlbum de fotos del Tast de Vins i Menú tastaSQV.
Àlbum de fotos de les Tapes, Vermuts musicals i tallers.
Àlbum de fotos del SQV Black Music Festival.

Així ho explicava a Instagram una de les persones que hi van assistir: 
 
 

#tastasqv #santquirze #santquirzedelvalles #sqv #tapeo #moritz

Una foto publicada por Jamie Coles (@instajamcoles) el