Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

El ple extraordinari aprova els cinc punts de l'ordre del dia

La sessió era urgent i es va convocar a les 14 hores


El ple extraordinari aprova els cinc punts de l'ordre del dia

L’Ajuntament va celebrar ahir una sessió de ple extraordinari i urgent a les 14 hores. Un total de 5 punts conformaven l’ordre del dia. El sentit de les votacions va ser el següent:

1.Motivació de la urgència. 
Aprovat per majoria, amb els vots a favor de Junts per Sant Quirze, ICV i Ciutadans, i l’abstenció de CiU.
2. Declaració d'especial interès de les obres de construcció de nova escala, adequació d'espais i desplaçament aulari prefabricat a l'Institut Salas i Xandri i concessió de beneficis fiscals al Dep. Educació de la Generalitat de Catalunya
Aprovat per unanimitat.
3. Acatament resolució mesura cautelar suspensió executivitat acord de ple 31/03/2016, moció adhesió BDS
Aprovat per unanimitat.
4. Resolució a les al•legacions a la Modificació de les Bases d'Execució del Pressupost de l'exercici 2016 presentades pel Grup Municipal de Convergència.
Aprovat per majoria, amb els vots a favor de Junts per Sant Quirze i ICV; l’abstenció de Ciutadans i els vots en contra de CiU.
5. Resolució de les al•legacions a la Modificació Pressupostària 07/16 mitjançant crèdits extraordinaris i transferències de crèdit presentades pel Grup Municipal de Convergència.
Aprovat per majoria, amb els vots a favor de Junts per Sant Quirze i ICV; vots en contra de CiU i abstenció de Ciutadans.