Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La Societat Coral Il·lustració Artística oferirà diumenge el seu recital de final de curs

Serà l'última actucació de la directora Sílvia Planagumà, que passa el relleu a Lourdes Garcia


La Societat Coral Il·lustració Artística oferirà diumenge el seu recital de final de curs

La Societat Coral Il•lustració Artística realitzarà aquest diumenge, dia 19 de juny, a les 19 hores, el concert de final de curs. El realitzaran a l’Església Nova i, per assistir-hi, caldrà aportar menjar per a infants com xocolata, llet, cereals o galetes, que serà destinat a Càritas Sant Quirze. El concert servirà per fer-li un homenatge a la directora Sílvia Planagumà, que deixa la formació santquirzenca tot passant el relleu a Lourdes Garcia, que torna a la coral després d’haver participat a la gira del musical Sister Act.

La Societat Coral Il•lustració Artística prepara la visita de la Polifonica Chamber Choir
Recordem que els dies 18 i 19 de juliol, la prestigiosa coral bielorussa  Polifonica Chamber Choir de Minsk participarà al Festival Internacional de Música de Cantonigròs, on grups corals i de danses d’arreu del món hi participen en les cinc competicions de les quals consta el certamen. 

La Polifonica Chamber Choir és una formació de prestigi internacional que està competint als festivals més famosos. La Societat Coral Il•lustració Artística està organitzant la seva visita a Catalunya i necessita persones voluntàries que vulguin acollir als seus domicilis algun dels 30 cantaires que formen el cor.

Si hi ha alguna persona interessada en col•laborar-hi, us podeu posar en contacte amb la presidenta de la Societat Coral Il•lustració Artística, Lourdes Espinal, al telèfon 645.805.995 o al correu electrònic mamalula@hotmail.com. Durant la seva visita a Sant Quirze, el prestigiós cor bielorús realitzarà una actuació oberta a la ciutadania com a mostra de gratitud.