Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Seguretat Ciutadana

Comença el dispositiu "Grèvol", amb l'arribada de les festes de Nadal,

El dispositiu pretén lluitar contra els furts i robatoris


Comença el dispositiu "Grèvol", amb l'arribada de les festes de Nadal,

Amb l'arribada de les festes de Nadal, les botigues i les zones comercials es poden convertir en terreny abonat per als lladres que volen fer el seu agost en ple desembre. Per lluitar contra els furts i robatoris, els Mossos d'Esquadra i les policies locals ja han engegat el dispositiu 'Grèvol'. Els agents estan repartint tríptics amb consells de seguretat entre els comerciants i, a partir d'aquest cap de setmana i fins al 16 de gener, intensificaran els patrullatges arreu de Catalunya.

El dispositiu, però, no només se centra a les àrees comercials, sinó que també vol incidir en la seguretat al volant, sobretot quan se surti de festa a les nits. Per això, es faran controls conjunts a peu de carretera.

Aquest dispositiu també s’està desplegant a Sant Quirze del Vallès. Per conèixer més a fons aquesta iniciativa, us proposem escoltar l'entrevista a César Galván, responsable de l'Oficina de Relacions amb la Comunitat de la Comissaria de Mossos d'Esquadra de Sabadell, que es va emetre al programa “Sant Quirze Actual” de Ràdio Sant Quirze.