Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Sant Quirze celebrarà novament el Sant Joan amb l'encesa d'una gran foguera

També s'organitzarà un taller infantil per construir l’estructura de fusta i el ninot que es cremaran la nit de Sant Joan


Sant Quirze celebrarà novament el Sant Joan amb l'encesa d'una gran foguera

La nit del 23 de juny, la nit de Sant Joan, serà el moment de gaudir, després de sopar, de la tradicional foguera, que estarà ubicada a l’aparcament de terra de la Masia Mas Duran. La iniciativa començarà a les 23 hores amb l'arribada de la Flama del Canigó. A dos quarts de dotze s'encendrà la foguera amb la col·laboració del públic que ho desitgi i comptarà amb la participació dels Diables de Sant Quirze. Tothom que vulgui, pot portar coca, begudes, taules i cadires per gaudir de la vetllada, que també comptarà amb música per ballar. L'organització també disposarà de taules i cadires. L'Ajuntament recomana prudència i control per part dels pares i mares sobre els més petits durant la foguera.

Taller infantil: Construïm la Foguera!
El GIHSQ realitzarà aquest dimecres 22 de juny, a les 17 hores, un taller infantil per construir l’estructura de fusta i el ninot que es cremaran la nit de Sant Joan. El taller tindrà lloc davant de la Masia Mas Duran (rambla de Lluís Companys). A banda de preparar la foguera, els i les participants gaudiran d’una xocolatada a càrrec de la Pastisseria Mix i l’ArtBo. 

La Foguera de Sant Joan està organitzada pel Grup d'Investigació i Història de Sant Quirze i l'Ajuntament, amb la col•laboració dels Amics de la Flama del Canigó i els Diables de Sant Quirze.