Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Comença una nova edició del "Fes Estiu al Canya Jove"

Es realitzarab un seguit d’activitats adreçades als i les joves de forma gratuïta per aprofitar el temps de lleure un cop acabades les classes


Comença una nova edició del "Fes Estiu al Canya Jove"

El Servei de Joventut ja té enllestit el “Fes Estiu al Canya Jove 2016”, un cicle que consisteix en tot un seguit d’activitats, tallers, cursos i sessions que s’ofereixen als i les joves de forma gratuïta i que pretén omplir el temps de lleure que tenen durant l’estiu un cop acabades les classes. La majoria de propostes estan vinculades a l’oci, la cultura, la creació artística, els hàbits saludables i la diversitat cultural. Es tracta d’una programació estable que inclourà el curs de monitors i monitores en el lleure, cursos de primers auxilis, unes jornades de hip hop i batalla de galls, tallers de cuina, de tintatge de samarretes, de fotos amb mòbils i de cinema, i un final de festa Holi. Al barri de les Fonts també hi haurà programació específica d’activitats del Fes Estiu.

Es pot consultar tota la programació al document que trobareu al final d'aquesta notícia. Per a aquesta setmana, els actes previstos són:

-    Un taller de risoteràpia, que tindrà lloc avui dimarts 21 de juny a la Masia Can Feliu a partir de les 18 hores.

-    Una tarda de jocs d’aigua, en què els i les assistents disputaran proves per equips i acabaran amb una guerra d’aigua. L’activitat tindrà lloc demà dimecres 22 de juny als exteriors de la Masia Can Feliu a partir de les 18 hores.

Tallers i activitats per a tots els gustos
Del 27 de juny a l’ 1 de juliol es faran els tallers monogràfics de tintatge de  samarretes, Slackline i Zumba als exteriors de la Masia Can Feliu. La setmana del 4 al 8 de juliol començaran els tallers de vàries sessions, com el taller de curtmetratges, que tindrà lloc el 4, 6, 11 i 12 de juliol. Els dies 6 i 7 es farà un grafitti mural als exteriors de Can Feliu amb la col•laboració del grafiter local Silex, un Torneig de Magic a càrrec de la Caverna del Joc i el taller de primers auxilis, que s’adreça a joves a partir de 16 anys.

De l’11 al 15 de juliol es continuarà amb el taller de curtmetratges i es realitzaran també un taller monogràfic de massatges, un de salsa i bachata i un últim de Warhammer. El programa clourà la tercera setmana de juliol, quan es duran a terme els tallers de cuina i de fotografia amb mòbils.

Els plats forts
L’1 de juliol tindrà lloc a partir de les 18 hores, als exteriors de la Masia Can Feliu, la segona edició de la “Critikal Battle”, una jornada dedicada a la cultura del hip hop amb batalles de galls, concerts de rap i DJ’s i exhibicions de grafitti i breakdance. Finalment i per cloure el “Fes Estiu” d’aquest any, el Canya Jove organitzarà per segon cop la festa dels colors “Holi Quirze”, amb tirada de colors, tallers de henna i una exhibició i màsterclass de Bollywood, que tindrà lloc el 22 de juliol a partir de les 19:30 hores també als exteriors de la Masia Can Feliu.

Per a més informació i inscripcions a les activitats us podeu adreçar a:
Servei de Joventut Canya Jove
Centre Cívic Can Feliu.
Eduard Toldrà s/n. 93 721 68 00 ext 5600
canyajove@santquirzevalles.cat
www.facebook.com/canyajove.santquirzevalles

També podeu formalitzar les inscripcions a les activitats al següent enllaç.