Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eleccions

Tot preparat per a les eleccions generals del 26J

Els 270 membres de les meses electorals estan convocats avui a una sessió informativa


Tot preparat per a les eleccions generals del 26J

L’Ajuntament de Sant Quirze ja ho té tot preparat per a la celebració de les eleccions generals el proper 26 de juny. Un total de 14.531 santquirzetencs i santquirzetenques podran exercir el seu dret a vot. 

Més de 300 persones, entre personal de la corporació i membres de les meses participaran al llarg de la jornada a Sant Quirze per garantir el bon funcionament d'aquesta nova cita amb les urnes.  De fet, aquesta mateixa tarda la sala nova de La Patronal acollirà, a les 18.30 hores, una sessió informativa als 270 membres de les meses, entre titulars i suplents. 
L'Ajuntament posarà a la disposició de la ciutadania diferents canals de comunicació per informar i resoldre les incidències que es puguin produir. D'una banda, de manera presencial, hi haurà un punt d'informació permanent a la planta baixa de l'edifici principal de l'Ajuntament, a la plaça de la Vila, número 1. També es resoldran els dubtes que puguin sorgir al llarg del dia per via telefònica al 937216800.
La jornada comptarà amb un total de 30 meses distribuïdes per tot el municipi, una més que en les darreres eleccions municipals celebrades el passat mes de maig.
Horari de votació
Els locals electorals obriran les portes a les 9 del matí i estaran oberts fins les 20 hores de manera contínua. A les 20 hores clourà l'horari per fer les votacions,  moment en què començarà l'escrutini, que també es podrà seguir en línia i en temps real a través de www.santquirzevalles.cat/escrutini que complementa aquesta notícia i mitjançant Ràdio Sant Quirze (89.5FM).
En el decurs de la jornada, l'Ajuntament difondrà informació a través dels diferents canals telemàtics i xarxes socials. Podreu seguir l'actualitat al moment mitjançant el Twitter, el Facebook i també a través dels webs www.santquirzevalles.cat i www.radiosantquirze.cat.