Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

El cap de setmana a SQV

Tradició, oci i eleccions comparteixen escenari aquests propers dies


El cap de setmana a SQV

 El cap de setmana llarg es presenta al poble protagonitzat per la revetlla de Sant Joan. Uns dies que donen la benvinguda a l’estiu i on també destaca la cita amb les urnes de diumenge.

 
Revetlla de Sant Joan a la Cafeteria de Can Feliu
 
La Cafeteria de Can Feliu organitza una revetlla amb la col•laboració de Pure Events i l’Ajuntament. Es tracta d’una proposta adreçada a tothom, amb bona música de la mà del DJ Esteban Baelo, coca i cava. Serà a partir de les 23 h. Per a més informació podeu trucar al 93.189.40.26.
 
 
Foguera de Sant Joan
 
Aquesta nit de Sant Joan serà el moment de gaudir, després de sopar, de la tradicional foguera, que estarà ubicada a l’aparcament de terra de la Masia Mas Duran. La iniciativa començarà a les 23 hores amb l'arribada de la Flama del Canigó. A dos quarts de dotze s'encendrà la foguera, que comptarà amb la participació dels Diables de Sant Quirze. Tothom que vulgui pot portar coca, begudes, taules i cadires per gaudir de la vetllada, que també comptarà amb música per ballar. L'organització també disposarà de taules i cadires. L'Ajuntament recomana prudència i control per part dels pares i mares sobre els més petits durant la foguera. 
 
La Foguera de Sant Joan està organitzada pel Grup d'Investigació i Història de Sant Quirze i l'Ajuntament, amb la col•laboració dels Amics de la Flama del Canigó i els Diables de Sant Quirze.
 
Festa Infantil al Parc del Barri de Los Rosales
 
Diumenge al matí l’Associació de Veïns de Los Rosales organitza la seva tradicional festa infantil. A partir de les 10h el parc acull diverses propostes, com xocolatada, escola de pirates, pintura de samarretes, màgia, jocs i llits elàstics i, fins i tot, un sorteig amb premis. Una jornada intensa que finalitzarà a les 14h amb una botifarra popular, gratuïta per als més petits.
 
Tot preparat per a les eleccions generals del 26J
 
L’Ajuntament de Sant Quirze ja ho té tot preparat per a la celebració de les eleccions generals el proper 26 de juny. Un total de 14.531 santquirzetencs i santquirzetenques podran exercir el seu dret a vot. 
L'Ajuntament posarà a la disposició de la ciutadania diferents canals de comunicació per informar i resoldre les incidències que es puguin produir. D'una banda, de manera presencial, hi haurà un punt d'informació permanent a la planta baixa de l'edifici principal de l'Ajuntament, a la plaça de la Vila, número 1. També es resoldran els dubtes que puguin sorgir al llarg del dia per via telefònica al 937216800.
La jornada comptarà amb un total de 30 meses distribuïdes per tot el municipi, una més que en les darreres eleccions municipals celebrades el passat mes de maig.
Horari de votació
Els locals electorals obriran les portes a les 9 del matí i estaran oberts fins les 20 hores de manera contínua. A les 20 hores clourà l'horari per fer les votacions,  moment en què començarà l'escrutini, que també es podrà seguir en línia i en temps real a través de www.santquirzevalles.cat/escrutini que complementa aquesta notícia i mitjançant Ràdio Sant Quirze (89.5FM).
En el decurs de la jornada, l'Ajuntament difondrà informació a través dels diferents canals telemàtics i xarxes socials. Podreu seguir l'actualitat al moment mitjançant el Twitter, el Facebook i també a través dels webs www.santquirzevalles.cat i www.radiosantquirze.cat. 
 
 
Estreneu les piscines!
 
La piscina a l’aire lliure del Complex esportiu Municipal de Can Casablanques obrirà el proper 23 de juny i a Les Fonts ho farà el 24. Ambdues romandran obertes fins l’11 de setembre en horari de 10 a 19.30 hores. A més, tant a Sant Quirze com a Les Fonts s’organitzaran cursets de natació intensius durant el mes de juliol adreçats a diferents grups.  
També ofereixen cursos intensius de natació. Trobareu més informació en aquest enllaç.

Propostes esportives
 
Després d’uns dies de festa us proposem algunes iniciatives per practicar esport a l'estiu. 
 
Escacs
Dilluns tindrà lloc el 1er Obert d’Escacs d’Estiu 2016 per part del Club d’Escacs Sant Quirze. Serà de 16 a 21 hores al local social del carrer Nou, 10. Es tracta d’un torneig obert i adreçat a escolars nascuts a partir de gener de 2004. 
 
Campus d’estiu
L’Handbol Sant Quirze està preparant una nova edició del seu campus d’estiu. Informa-te’n aquí!
També està obert el termini d'inscripció al campus d'estiu del Sant Quirze Bàsquet Club. Podeu gestionar la inscripció tant a l’oficina del club com directament al seu web, al web de l’empresa col•laboradora.
I el que preferiu és el futbol, també teniu un campus d’estiu organitzat pel Futbol Club Sant Quirze. 
El Club Vòlei Sant Quirze organitza el seu primer campus d’estiu, obert a tots els nens i nenes d’entre 6 i 16 anys que tinguin ganes de continuar aprenent i millorant, o a aquells que vulguin iniciar-se al món del voleibol per primera vegada.
 
 
Pressupostos Participatius
 
Continuen les taules territorials dels Pressupostos Participatius. Dilluns, es facilitarà informació a la plaça del Molí, al Poble Sec, de 17 a 19h. Ja sabeu que es tracta de sessions en diferents zones del municipi en què es poden presentar les propostes sobre inversions de qualsevol àmbit de competència municipal, com ara la renovació o creació d'un equipament, millora d'un espai públic, compra de mobiliari públic, la creació d'una web o aplicació, entre d'altres. Més informació en aquest enllaç.
 
Oficina d’Atenció Ciutadana
 
Us recordem que, amb motiu de la revetlla, avui dijous 23, l’OAC atendrà en horari de 8.30 a 14 hores.
 
Més informació de totes les activitats a l'agenda municipal.