Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eleccions

14.531 santquirzencs i santquirzenques tenen avui una cita amb les urnes

La jornada electoral a les Corts Generals comença amb la totalitat de les meses constituïdes sense incidències


14.531 santquirzencs i santquirzenques tenen avui una cita amb les urnes

Les 30 meses electorals s’han constituït sense cap incidència a Sant Quirze del Vallès a primera hora del matí. Tots els col•legis electorals han obert puntualment les portes a les 9 hores i la jornada ha començat a transcórrer amb normalitat. El total dels 14.531 electors censats definitius podran exercir avui el seu dret a vot. Els locals electorals són els següents: escola El Turonet, escola Onze de Setembre, Torre Julià, Biblioteca Municipal, escola Lola Anglada, Casal d’Avis, La Patronal i Local social del Poble Sec. Podeu consultar el vostre local electoral en el següent enllaç: Consulta cens electoral.

Més de 300 persones, entre personal de la corporació i membres de les meses participaran al llarg de la jornada a Sant Quirze per garantir el bon funcionament d'aquesta nova cita amb les urnes.
L'Ajuntament posa durant el dia d’avui a la disposició de la ciutadania diferents canals de comunicació per informar i resoldre les incidències que es puguin produir. D'una banda, de manera presencial, hi haurà un punt d'informació permanent a la planta baixa de l'edifici principal de l'Ajuntament, a la plaça de la Vila, número 1. També es resoldran els dubtes que puguin sorgir al llarg del dia per via telefònica al 93.721.68.00.

Durant tota la jornada s’informarà sobre el desenvolupament al municipi de les eleccions a les Corts Generals. A les 14 i a les 18 hores s’oferiran dades de participació, i a partir de les vuit del vespre es donarà a conèixer la participació definitiva i es començaran a emetre els primers resultats escrutats. L'Ajuntament difondrà informació a través dels diferents canals telemàtics i xarxes socials. Podreu seguir l'actualitat al moment mitjançant el Twitter, el Facebook i també a través dels webs www.santquirzevalles.cat i www.radiosantquirze.cat. Ràdio Sant Quirze, al 89.5 FM, oferirà a cada hora en punt la informació més destacada del moment.

L’escrutini de la jornada electoral es podrà seguir a partir de les 20 hores en rigorós directe tant mitjançant ordinadors de sobretaula com dispositius mòbils a: www.santquirzevalles.cat/escrutini