Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eleccions

A les 14:00 hores, la participació a les Eleccions Generals a Sant Quirze del Vallès se situa al 31,67%

Als anteriors comicis a les Corts Generals, celebrats el 20 de desembre de 2015, la participació se situava en un 35,1% a aquesta hora


A les 14:00 hores, la participació a les Eleccions Generals a Sant Quirze del Vallès se situa al 31,67%

Fins a les 14 hores, 4.602 ciutadans i ciutadanes de Sant Quirze del Vallès, el que suposa un 31,67% del cens electoral, han exercit el seu dret a vot. En aquests moments, la participació se situa gairebé 4 punts per sota dels anteriors comicis a les Corts Generals, celebrats el 20 de desembre de 2015, quan a aquesta hora hi havia una participació del 35,1%. A les eleccions del 2008, la participació es va situar a aquesta hora en un 39,52%.

Recordem que el total d’electors censats és de 14.531. Els locals electorals són els següents: escola El Turonet, escola Onze de Setembre, Torre Julià, Biblioteca Municipal, escola Lola Anglada, Casal d’Avis, La Patronal i Local social del Poble Sec. Podeu consultar el vostre col•legi electoral al següent enllaç: Consulta cens electoral.

Durant la jornada d’avui, efectius de la Creu Roja han col•laborat amb el dispositiu electoral tot facilitant el transport a persones amb mobilitat reduïda perquè poguessin exercir el seu dret a vot. Aquest servei el podeu demanar trucant a l’Ajuntament, al 93.721.68.00. El personal del consistori ha trucat al matí a les residències de Sant Quirze del Vallès per oferir aquest servei, que ja l’han utilitzat 27 persones fins ara.

A les 18h s’oferiran novament dades de participació i, a partir de les vuit del vespre, es donarà a conèixer la participació definitiva i es començaran a emetre els primers resultats escrutats. L'Ajuntament seguirà difonent tota la informació referent a aquests comicis a través dels diferents canals telemàtics i xarxes socials. Podreu seguir l'actualitat al moment mitjançant el Twitter, el Facebook i també a través dels webs www.santquirzevalles.cat i www.radiosantquirze.cat. Ràdio Sant Quirze, al 89.5 FM, ofereix a cada hora en punt la informació més destacada del moment.

L’escrutini de la jornada electoral es podrà seguir a partir de les 20 hores en rigorós directe tant mitjançant ordinadors de sobretaula com dispositius mòbils a: www.santquirzevalles.cat/escrutini.